márc 31, 2021
3 Views
0 0

Mutatós aktivitáskövető a ZTE-től

Written by

Több készüléket is bemutatott ma a ZTE, köztük egy okosóra megjelenésű aktivitáskövetőt. A ZTE Watch GT hagyományos, kerek tokozást kapott, a szálcsiszolt felületű alumínium háznak köszönhetően pedig mindössze 30 gramm. A készüléktestbe 1,2 hüvelykes AMOLED panel került, a pulzusszenzor pedig véroxigénszintet is mér.


[+]

Az 5 ATM nyomástűrésre felkészített eszközből nem hiányzik a GPS modul, amit a futball mód is kihasznál. Az óra valós időben mutatja a helyzetünket a pályán és képes megjeleníteni azokat a területeket, ahol a legaktívabbak voltunk. Egyébként 16 mozgásformát ismer, köztük az úszást is. Ezen kívül van alvásfigyelés, stressz-szint kalkuláció, értesítéskezelés és vezérelhetjük a csatlakoztatott eszköz zenelejátszóját és kameráját.


[+]

A ZTE 15 napos üzemidőt ígér normál használattal és 25 napos állóképességet akkumulátorkímélő módban, az akku méretét viszont nem kötötték az orrunkra. A ZTE Watch GT egyelőre csak Kínában lesz elérhető 599 jüanos áron, ami nagyjából 28 ezer forint. Nemzetközi forgalmazásról nem volt szó.


[+]

Vezetékmentes fülhallgató is érkezett ZTE LiveBuds SE néven, ami egyáltalán nem hasonlít a januárban bemutatott ZTE LiveBudsra. A kialakítás is éltérő és fele annyiba is kerül, mint az Európába 40 euróért rendelhető alapmodell. Ismét nem fektettek nagy hangsúlyt a termék specifikációjának részletezésére, így annyit tudunk, hogy az IPx4-es minősítésnek köszönhetően nem kell megijedni egy kis esőtől vagy izzadtságtól. A hanghívások közben megoldott a zajcsökkentés, az üzemidő pedig elvileg egy hét átlagos használattal. A LiveBuds SE 7000 forintnak megfelelő jüanba kerül.

mobilarena.hu/hir/mutatos_aktivitaskoveto_a_zte-tol.html

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
mobilarena
banner

Vélemény, hozzászólás?