ápr 14, 2021
7 Views
0 0

Munka közben támadtak rá egy késsel a gyanútlan taxisofőrre

Written by

14 perce

Illusztráció: Northfoto

Illusztráció: Northfoto

A kapucnis, maszkos, napszemüveges rabló pénzt és mobiltelefont akart szerezni.

Pécsi Gábor több éve taxizik, és bár elmondása szerint volt már arra példa, hogy egy-egy utas nem akart fizetni, a mostanihoz hasonló incidenst még sosem kellett átélnie.

Március 30-án délután fél ötkor a budapesti Egressy út sarkánál várakozott lehúzott ablakkal, amikor odalépett hozzá egy kapucnis, maszkos, napszemüveges férfi.

– Kérte a pénztárcát, pénzt, telefont. Mondtam, hogy nincs nálam pénz, erre azt mondta, azt nem hiszi el, majd kinyitotta a kést. Nem vagyok egy ijedős pali, de akkor nekem is inamba szállt a bátorságom. Mondtam, hogy hátul van a pénztárcám – mesélte az RTL Híradójának Gábor, aki ezt követően ki akart szállnia a kocsijából, de a rabló ezt nem engedte meg. A sofőrnek ekkor volt alkalma megnyomnia az autójában elhelyezett vészjelzőt, amelynek hallatára azonnal elrohant a támadó.

(A legfrissebb hírek itt)

A rendőrök két hét múlva gyöngyösi lakásában találtak rá a 38 éves férfira, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését, ám azzal védekezett, hogy ittas volt, és amikor ilyen állapotban van, rendszeresen meggondolatlanul cselekszik.

(Ez is érdekelheti: Brutálisan elbánt két idős áldozatával a rabló egy békési faluban: egy kés is előkerült)

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.

EXTRA AJÁNLÓ
Így öltözzünk kiránduláshoz, hogy kényelmes legyen (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
taxi sofőr kés támadás

www.blikk.hu/aktualis/belfold/munka-kozben-kessel-tamadtak-ra-a-taxisoforre/1rwwt1n

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?