márc 31, 2021
13 Views
0 0

Müller Cecília: Mindenkinek kutya kötelessége megtenni mindent a járvány ellen

Written by

Nem javulnak a járványadatok, tegnap 6700 új fertőzöttet azonosítottak, elhunyt 302 beteg. Az aktív fertőzöttek száma 224 761-re emelkedett, 12 346 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1492-en vannak lélegeztetőgépen. Az oltások számában tegnap átléptük a 2 milliós határt, de a járvány továbbra is tombol.

Ezek fényében tartja meg tájékoztatóját az operatív törzs, ahol beszámolnak a legfrissebb járványügyi tudnivalókról. Cikkünk frissül!

Itt nézheti videón a tájékoztatót:

Betöltés…

Az operatív törzs tájékoztatóján elhangzott:

Köpködés a metrópótlón

Kiss Róbert alezredes ismertette először a szabályszegésekkel kapcsolatos rendőri intézkedéseket.Elmondta, hogy az M3-as jelzésű metrópótló buszon egy 22 éves szlovák állampolgár, budapesti lakos a maszkhasználat miatt szóváltásba keveredett az autóbusz vezetőjével, átmászott a kordonszalagon és leköpte. A férfit előállították, eljárás indult ellene.

A Baranya megyében egy fodrászat nyitva volt, négy vendég tartózkodott a helyiségben, senki nem viselt maszkot. 19 napra bezárták a fodrászatot és pénzbírságot kaptak.

Pécsen egy panziót kiadtak, ahol egy 9 fős szülinapot tartottak. Ezt a helyet 6 hónapra bezárták a védelmi intézkedések megszegése miatt, pénzbírságot is kaptak.

Müller Cecília azzal kezdte, hogy szomorúan hallgatta Kis Róbert tájékoztatását, hiszen látható a járványügyi adatokból, hogy milyen óriási felelőssége van mindenkinek a védekezésben. Csak úgy tudjuk megfékezni ezt, ha nem fertőződünk meg, ez csak úgy lehetséges, ha betartjuk a korlátozásokat, szabályokat – emelte ki Müller. Nyomatékosan felhívta a figyelmet arra, hogy a járványadatok addig nem fognak változni, amíg mindenki be nem tartja a szabályokat.

Sajnos a kórházainkban nem tudtak segíteni azon a 302 betegen, akik elhunytak a koronavírussal összefüggésben. Mindenki heroikus küzdelmet folytat a kórházakban, azonban a brit mutás miatt rendkívül súlyosan zajlódhat a megbetegedés az arra érzékeny egyénekben – fejtette ki Müller Cecília.

A harmadik hullámban a brit variáns rendkívüli próbára teszi egész Európát – mondta. Mindenkinek kutya kötelessége megtenni mindent a járvány ellen – fogalmazott.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/operativ-torzs-muller-cecilia-csucson-az-elhunytak-szama-marcius-31/83y0w54

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?