máj 27, 2021
10 Views
0 0

Mr. Big is visszatér az új Szex és New York sorozatban

Written by

2021 elején derült ki, hogy rebootot kap az HBO kultikus sorozata, a 2008-ban véget ért Szex és New York. Azóta egyre több információ derül ki az And Just Like That… című, tíz részes produkcióról, például, hogy Carrie Bradshaw egykori szerelme, Aidan is visszatér a sorozatban. John Corbett két jelenet erejéig szerepelt a sorozat sztoriját folytató második filmben is, nem tudni, hogy itt mekkora szerep jut majd neki.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a négy főszereplő közül egyedül a Samanthát alakító Kim Cattrall nem tér majd vissza, aki az utóbbi években többször is vitába szállt Parkerrel. Jó hír, viszont, hogy Mr. Big (Chris Noth) is látható lesz a sorozatban, hiszen nélküle nem igazi a Szex és New York.

Hogyan tudnánk valaha is új fejezetet készíteni a Szex és New Yorkhoz Mr. Big nélkül?

– idézi a Variety Michael Patrick Kinget, a sorozat executive producerét.

Az And Just Like That… az 50-es éveiben járó barátok, Carrie, Miranda és Charlotte kalandjait követi majd tíz részen keresztül. A három színésznő executive producerként is részt vesznek a procukcióban, de az eredeti showrunner, Darren Star nem tért vissza.

Arról egyelőre nincs hír, mikor debütál a sorozat, arról viszont Sarrah Jessica Parker már korábban is beszélt, hogy a sztoriba beleírják a koronavírus-járványt is.

24.hu/kultura/2021/05/27/szey-es-new-york-reboot-sorozat-mr-big-visszater-carrie-bradshaw/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?