ápr 28, 2021
8 Views
0 0

Mozgalmas nap: 24 óra alatt négy körözött személy került rendőrkézre Zala megyében

Written by

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Lovas-Kutyás Alosztályának munkatársai 2021. április 27-én 15 óra 30 perckor Szentpéterúron igazoltattak egy 25 éves helyi férfit. Adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a férfival szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, illetve az elfogását rendelte el szabálysértési elzárás céljából.

(A legfrissebb hírek itt)

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai fogtak el egy 46 éves férfit a megyeszékhelyen 19 óra 55 perckor, aki ellen a Lenti Rendőrkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot, mert nem fizette be a rá kiszabott pénzbírságot, melyet közérdekű munkával nem váltott meg, így az elzárásra lett átváltoztatva, de annak letöltését nem kezdte meg.

(Ez is érdekelheti: Négy elfogatóparancs elől bujkált a férfi: Budaörsön került rendőrkézre – videó)

A keszthelyi járőrök igazoltattak egy 24 éves helyi nőt a Balaton-parti városban 20 óra 43 perckor. Az intézkedés során megállapították, hogy a kapitányságuk körözését rendelte el a személynek szintén szabálysértési elzárás végrehajtása céljából.

Közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot, és körözte a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága azt az 57 éves érdi férfit, akit a Hévízi rendőrőrs munkatársai fogtak el 23 óra 55 perckor. A személyt a Keszthelyi Rendőrkapitányságra előállították, a nyomozók kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrök a körözött személyeket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

(Police)

www.blikk.hu/aktualis/krimi/zala-megye-negy-korozott-szemelyt-fogtak-el-a-rendorok/8p2sz1n

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?