ápr 27, 2021
9 Views
0 0

Most pedig Varju László elmagyarázza, miért is oltásellenes a magyar kormány

Written by

Most pedig Varju László elmagyarázza, miért is oltásellenes a magyar kormány

A DK alelnöke az ATV Start című műsorának vendégeként beszélt a miniszterelnök-jelöltjükről, a vakcinákról és arról, hogy miért tartja oltásellenesnek a magyar kormányt. Varjú László többek között azt is kifejtette, hogy ő személy szerint bízik Gyurcsányné indulásában a miniszterelnöki pozícióért.

A DK-s politikus a beszélgetést azzal kezdte, hogy egy alkalmas személlyel szeretnének Orbán Viktor ellen indulni. Úgy fogalmazott: zajlik egy döntéshozatal, most a folyamat közepén vannak. Hamarosan a nevet is bejelentik, de még mindig nem hangzott el egyértelműen Dobrev Klára indulása. Annyit azért leszögezett, hogy ő személy szerint nagyon bízik abban, hogy Dobrev elvállalja a lehetőséget.

A gyurcsányista politikus arról is beszélt, hogy a kormány oltásellenes, mert szerinte a nemrégiben nyilvánosságra hozott, a hazánkban alkalmazott vakcinák hatékonyságát bemutató táblázattal a kormány éppen azt próbálja bizonygatni, hogy melyik a jobb és rosszabb vakcina. Varju László úgy fogalmazott: azért oltásellenes a kormány, mert nem tesznek meg mindent azért, hogy az emberek bizalommal forduljanak az oltás irányába. Szerinte az emberek bizalmát nagyban megerősítené, ha olyan gyógyszereket használnának itthon, amik biztosan hatnak, nem pedig álmegoldásokat keresne a kormány.

A Gyurcsány-párt alelnöke ezúttal viszont nem tért ki arra, hogy pontosan miért is indítottak petíciót a kínai Sinopharm-vakcina ellen, illetve arra vonatkozóan sem érkezett riporteri kérdés, hogy később miért állították le bejelentés nélkül, szinte titokban az aláírások gyűjtését.

Forrás: atv.hu; Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} #wpdevar_comment_4 iframe{max-height: 100% !important;}
pestisracok.hu/most-pedig-varju-laszlo-elmagyarazza-miert-is-oltasellenes-a-magyar-kormany/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?