okt 12, 2020
13 Views
0 0

Most nem merték “büdös bunkónak” nevezni, de a háta mögött megint Jakab Péterrel foglalkoztak a Parlamentben

Written by

Úgy néz ki, a kormánypárti politikusok számára a Borsod 6-os választások utáni következő kommunikációs feladat Jakab Péterrel szembeni csata lesz. Írtunk már arról, hogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője egyenesen “büdös bunkónak” nevezte a Jobbik elnökét vasárnap esti Facebook-posztjában, azonban a Palamentben hétfőn tovább folytatódott a kormányzati stand up.

A Jobbik elnöke egyébként ezen a parlamenti ülésen nem vett részt – amin amúgy sem múlott túl sok minden, ugyanis csak az ellenzéki pártok kérdéseire érkezett mellébeszélés a kormánypárti padsorokból, törvényekről nem tárgyaltak -, így Jakab Péter meg tudta maghát védeni. 

Dömötör Csaba államtitkár így minden további nélkül mondhatta el, hogy Jakabnak nem volt bátorsága bejönni az Országgyűlésbe, a már említett Kocsis egyenesen “a leggyávább alaknak” nevezte a jobbikos politikust, míg Rétvári Bence államtitkár szerint Jakab Péter elbújt. 

A Fidesz arrogáns politikájának új irányát jelzi, hogy Kocsis Máté kora délutáni posztjában ismételten gyávának nevezte Jakabot. 

Úgy tűnik, azoknak lesz igaza, akik szerint a Fidesz (verbális) agresszióra építő politikája csak tovább fog erősödni Koncz Zsófia Borsod 6-os győzelme után. 

alfahir.hu/2020/10/12/jakab_peter_parlament_fidesz_kocsis_mate_domotor_csaba_retvari_bence_borsod_6_jobbik

Komment írása

Article Categories:
alfahír
banner

Vélemény, hozzászólás?