ápr 7, 2021
3 Views
0 0

Most már biztos, hogy Czeglédy Csabát indítja jelöltként a DK Szombathelyen

Written by

Most már biztos, hogy Czeglédy Csabát indítja jelöltként a DK Szombathelyen

Czeglédy Csaba indul a Vas megyei 1-es egyéni választókerületben, azaz Szombathelyen és környékén a Demokratikus Koalíció jelöltjeként az előválasztáson – írta az Ugytudjuk.hu A portálnak Czeglédy hatalmas megtiszteltetésnek nevezte, hogy a DK őt indítja az előválasztáson.  

Dobrev Klára és Czeglédy Csaba arcképével díszített szórólap került Szombathelyen a polgárok postaládájába, melyben arra buzdítják az ellenzéki érzelmű szavazópolgárokat, hogy a baloldal korrupciós botrányába keveredett és bírósági eljárás alá vont ügyvédjét támogassák.

Fotó: ugytudjuk.hu

Mint ismert, 2018-ban Czeglédy Csaba rövid időre ugyan, de megszakította előzetes letartóztatását, amikor a DK feltette a 2018-as országos listájára. Végül nem sikerült mandátumot szereznie, ez azonban nem szegte kedvét a pártnak attól, hogy őt indítsák az európai parlamenti választáson. Czeglédy ekkor már egy büntetőeljárás vádlottja volt. A Gyurcsány-párt akkor úgy fogalmazott: “A Demokratikus Koalíció számára Czeglédy Csaba egy hős. Egy olyan hazafi, aki a börtönt is vállalja ellenzékiségéért és kormányellenes munkájáért. És bár nem a DK, hanem az MSZP politikusa, támogatásunk és szolidaritásunk jeléül Czeglédy Csaba csak azért is helyet kap a DK EP-listáján”.

Forrás: ugyudjuk.hu

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;}
pestisracok.hu/most-mar-biztos-hogy-czegledy-csabat-inditja-jeloltkent-a-dk-szombathelyen/

Komment írása

Article Tags:
· ·
Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?