okt 13, 2020
8 Views
0 0

Most érkezett: a pécsi fociklub több tagja is koronavírusos – Itt a PMFC közleménye

Written by

19 perce

pmfc koronavírus Pécs Baranya megye

A PMFC hivatalos közleményben tudatta: több játékosuk és stábtaguk is koronvírusos /Illusztráció: Pexels

A PMFC hivatalos közleményben tudatta: több játékosuk és stábtaguk is koronvírusos /Illusztráció: Pexels

Blikk-információ Blikk-információ

Újabb focicsapat tagjai lettek koronavírusosak: néhány órával ezelőtt ugyanis a PMCF adott ki egy hivatalos közleményt azzal kapcsolatban, hogy a keret és a stáb több tagja is pozitív koronavírus tesztet produkált.

Koronavírus – Legfrissebb

“Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a média munkatársait, hogy klubunk minden előírást betartva heti rendszerességgel veti alá NB II-es labdarúgóit és a szakmai stáb tagjait SARS-CoV-2-RNA (PCR) teszt elvégzésének. A legutóbbi COVID-vizsgálat eredményeként fény derült arra, hogy négy felnőtt játékosunk és négy stábtagunk is érintetté vált a járványban. A PMFC a hatályos szabályozást maximálisan alkalmazva elkülönítette a pozitív személyeket.” – írták.

(A legfrissebb hírek itt)

“A korábban érvénybe léptettet protokoll mellett a székházba mindenki csak digitális hőmérővel elvégzett vizsgálat, valamint kézfertőtlenítés után léphet be, és zárt térben szájmaszkot kell viselni. A csapat tagjai külön-külön öltözőben öltözik, és azt követően egyből kimennek a szabadba. A megfelelő intézkedéseket megtettük, a bajnokságot folytatjuk tovább, az NB II-es keret csütörtökön ismét kötelezően előírt COVID-tesztnek veti alá magát, hiszen vasárnap 17:00 órai kezdéssel a Szolnoki MÁV FC vendégeként lépünk pályára a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában.” – olvasható a klub által kiadott hivatalos közleményben.

Baranyában egyébként nem a PMFC focistái között kerültek ki az első fertőzöttek, néhány héttel ezelőtt ugyanis a pécsváradi megye I-es gárda több tagjának tesztje lett pozitív, erről akkor a Blikk is beszámolt.

A focicsapatokat amúgy sem kíméli a vírus: a felcsúti csapatban, de a Győri ETO-nál is volt korábban fertőzött.

Emellett a magyar labdarúgó válogatott keretének összeállítása során is kvázi a koronavírus írta a szabályokat, erről nemrégiben itt írtunk.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ezek az izgalmas alkalmazások várnak az AppGalleryben (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)
pmfc koronavírus Pécs Baranya megye koronavírus-járvány fertőzöttek

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/koronavirus-pmfc-fertozottek-hivatalos-kozlemeny/65sn73r

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?