máj 29, 2021
28 Views
0 0

„Mondtam neki, hogy dobja ki az övet a kukába” – Fury apja nem örül, hogy újra Wilder ellen bokszol a fia

Written by

Tyson Fury nem honfitársával, Anthony Joshuával bokszol a nyáron, hanem harmadszor is megmérkőzik az amerikai Deontay Wilderrel.

A felek első meccse döntetlennel zárult, majd Fury kiütéssel győzte le Wildert.

„Mondtam neki a telefonba, hogy dobja ki a kukába az övet, és mérkőzzön meg inkább Joshuával. De csak egy senki vagyok, úgyhogy süket fülekre talált a javaslatom” – nyilatkozta a BT Sportnak Tyson Fury édesapja, John, aki jobban örült volna, ha fia marad a Joshua elleni meccsnél.

A két brit bunyós összecsapásán a nehézsúly történetében először mind a négy nagy szervezet öve bekerült volna a közösbe, hiszen Fury a WBC, míg Joshua az IBF, a WBO és WBA bajnokának mondhatja magát.

John Fury attól tart, azzal, hogy az augusztusra tervezett Joshua elleni meccs helyett július 24-én Wilderrel kell bokszolnia a fiának, felborul a felkészülés menetrendje, ami kapkodást szül, annak pedig nem lesz jó vége.

Úgy volt, hogy AJ-vel bokszol, én is ezt a meccset szeretném látni, akkor miért bunyózik mégis Wilder ellen? Azon kattog az agyam, tud-e ismét kiemelkedőt nyújtani Wilder ellen, nem lesz-e túl engedékeny, nem követ-e el egy végzetes hibát. Megvan minden esély arra, hogy rossz vége legyen a meccsnek, mert már az sem tetszik, ahogy az egészet tető alá hozták

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/05/29/tyson-fury-edesapja-john-fury-nem-orul-a-deontay-wilder-elleni-meccsnek/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Boksz · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?