máj 26, 2021
15 Views
0 0

Molotov koktéllal akarta felgyújtani a válófélben lévő férje házát egy nő Börcsön a kislánya előtt

Written by

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 44 éves nővel szemben, aki kövekkel dobálta meg válófélben lévő férje új otthonát és a házának a felgyújtásával fenyegetőzött.

A nő tavaly novemberben ittasan érkezett a kislányával a férfi börcsi otthonához. A nő a kerékpárján magával vitt egy előre elkészített molotov-koktélt, és egy benzineskannát is.

Az asszony káromkodni kezdett, majd kővel bedobta a ház három ablakát, valamint az udvaron parkoló autó szélvédőjét is. Azzal fenyegetőzött, hogy a házat felgyújtja, és a bennlévőket megöli. Ezt végighallgatta a vele lévő kiskorú lánya is. 

Végül a település polgármestere nyugtatta meg a hölgyet és vette el tőle a házi készítésű molotov-koktélt, és a benzines kannát.A nő az ablakok és a szélvédő betörésével 30  ezer forintos kárt okozott.

Az ügyészség közveszély okozás előkészülete miatt emelt vádat a nővel szemben, aki akár három év letöltendőt is kaphat az akciójáért.

24.hu/belfold/2021/05/26/molotov-koktellal-akarta-felgyujtani-a-valofelben-levo-ferje-hazat-egy-no-borcson-a-kislanya-elott/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?