jún 4, 2021
7 Views
0 0

Molnár Anikó: ha nincs a ValóVilág, ma már feleség lennék

Written by

– Ami most a párkeresés terén tapasztalható, attól én teljesen el vagyok keseredve. Pedig egy nő semmire sem vágyik jobban, mint egy olyan férfira, akire emberileg felnézhet és kölcsönösen számíthatnak egymásra. Én az igazi retró párkapcsolatban hiszek és egy olyan társban, aki betölti a klasszikus férfiszerepet, és aki mellett egy nő igazán nő lehet minden gyengeségével, erősségével és esendőségével együtt. Hisz mindenkinek arra van szüksége, hogy legyen mellettem egy olyan ember, akire mindig mindenben számíthat és aki segít mindenben – mesélte a Blikknek Anikó, aki egy rövid ideig a társkeresőkkel is megpróbálkozott, majd rájött, hogy ezek nem neki valók.

(A legfrissebb hírek itt)

– Az ismertség ilyenkor egyáltalán nem előny, mert nem tudhatom, hogy valaki miért akar megismerkedni velem. Lehet, hogy csak fogadásból, hogy ki tudjon pipálni egy ismert nőt a listájáról. Én pedig nem akarok „trófea” lenni. A másik, amiért ez az ismerkedési forma nem való nekem, hogy egyszerűen nincs időm a sok vakrandira. Kis túlzással azt kell mondanom, ha nem mentem volna annak idején a ValóVilágba, ma szerintem már boldog feleség lehetnék. Legalább az ilyen fogadásból randizókat ki tudnám szűrni – nevetett az egykori Nagy Ő, aki ma már másmilyen férfire vágyik, mint húsz évesen.

Anikó 2003-ban bekerült a ValóVilág döntőjébe, végül másodikként zárt /Fotó: RAS-archívum

Anikó 2003-ban bekerült a ValóVilág döntőjébe, végül másodikként zárt /Fotó: RAS-archívum

– Fiatalon még mindenki a jóképű pasikat akarja, ma, negyvenöt évesen már teljesen más áll a lista élén. A legfontosabb nekem egy férfiban, hogy a társam, a szövetségesem legyen, akivel együtt megyünk végig az életen egymást támogatva. De sajnos úgy érzem, a férfiakból valahogy kezd kiveszni a nők iránti tisztelet és megbecsülés – sóhajtott Anikó.

Ez is érdekelheti: „Egyszerűen nem tudom, mi lesz” – Drámai őszinteséggel vallott az anyagi gondjairól Molnár Anikó

Pedig bókokban nincs hiány, hiszen bombaformában van. Az elmúlt három évben harminc kilót fogyott és bár ebből most öt visszajött, Anikó már az edzőterembe készül, hogy ez a néhány pluszkiló eltűnjön.

A VV 2. szériájának egyik legfeltűnőbb játékosa volt /Fotó: RAS-archívum

A VV 2. szériájának egyik legfeltűnőbb játékosa volt /Fotó: RAS-archívum

– Három éve derült ki az inzulinrezisztenciám, amire először gyógyszert, majd injekciót kaptam. 105 kilóval kezdtem a kúrát, 77-re fogytam le nyolc hónap alatt, ami a 180 centis magasságomhoz nekem pont ideális. A diétát továbbra is tartom, de az injekciókúrát már abbahagytam, mert nem szerettem volna tovább fogyni. A testalkatom nem olyan, mint a nagyon vékony modelleké. Mindig is sportoltam, az a soványság nekem nem lenne egészséges – tette hozzá.

Fogyasztószerhez használták a képeit

Anikót rendszeresen kérdezgetik a követői, hogy sikerült lefogynia, így derült fény arra is, hogy több cég is visszaélt a fotóival.

– Többen kérdezték, hogy tényleg ilyen-olyan fogyasztóterméknek köszönhetően fogytam-e le. Mindig elmondom, hogy most semmi ilyesmiről nincs szó és mostanában nem adtam a nevem semmiféle fogyasztószerhez – tisztázta Anikó.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/molnar-aniko-vallomas-valo-vilag-csalad-fogyas/eepf56m

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?