márc 30, 2021
2 Views
0 0

MKPK Hitoktatási Bizottsága: Pályázat a digitálisan elérhető kateketikai segédanyagok megalkotására

Written by

A pályázatra olyan hiteles és jól használható feladatok, leírások, ötletek válogatott gyűjteményét várjuk, amelyek a Katolikus Egyház gazdag hagyományából merítenek a mai embert megszólítva, motiválva hitének megismerésében és megélésében, ezzel segítve a katekéták és lelkipásztorok szolgálatát a katekézisben.

Minden benyújtott pályázat tartalmának meg kell felelnie a Katolikus Egyház tanításának. A pályázat megítélésének szempontjai közé tartozik továbbá, hogy a benyújtott segédanyagok csak jogtiszta fényképeket, videókat, rajzokat és egyéb anyagokat tartalmazhatnak a források megjelölésével; az elkészült segédanyagok legyenek kreatívak, részesítsék előnyben az élményszerű témafeldolgozást, a szemléltetést, lehetőleg legyen köztük innovatív, a hit átadásának frissességét tükröző anyag; a feladatok, gyakorlatok megvalósítási folyamata a tanítványok, hallgatóság bevonására irányuljon; valamint hogy a segédanyagok kizárólag a pályázó saját szellemi alkotásai lehetnek. 

Pályázhat minden missio canonicával rendelkező katekéta, illetve minden lelkipásztor. A kiválasztott segédanyagokat az e-hittan.katolikus.hu oldalra töltjük föl, hogy a katekézisben szolgálók számára hozzáférhető legyen. A pályázat nyertesei díjazásban részesülnek.

„Az Egyház nevében – Add tovább!” kateketikai pályázatra a jelentkezési határidő: 2021. április 30.

A pályázati anyagok benyújtásának határideje 2021. május 15.

A pályázat részletes leírása, regisztrációs link és egyéb információ IDE klikkelve érhető el. 

Forrás és fotó: MKPK Hitoktatási Bizottsága

Magyar Kurír

magyarkurir.hu/hirek/mkpk-hitoktatasi-bizottsag-palyazat-digitalisan-elerheto-kateketikai-segedanyagok-megalkotasara

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
magyarkurir · News
banner

Vélemény, hozzászólás?