máj 6, 2021
11 Views
0 0

Mindmáig zaklatják: Fájdalmas pillanatokat élt át a bíróságon Xantus Barbara

Written by

Xantus Barbara kálváriája 2018 óta tart, amikor Ő. László az utcán megszólította. A színésznő akkor még nem gondolt semmi rosszra. A pokoljárás nem sokkal később kezdődött, amikor a férfi megszerezte az elérhetőségeit, aztán minden felületen rengetegszer megkereste, írt, képeket küldött, hívogatta. Pár hónap leforgása alatt közel 100 üzenettel bombázta, és hiába szólította fel Barbara, nem állt le. A férfi obszcén képeket is küldött magáról, ezek után kellett tegnap szembenéznie vele a bíróságon a művésznőnek.

(A legfrissebb hírek itt)

Nagyon rossz érzés volt találkozni vele és hallgatni is – mondta a Blikknek szűkszavúan a színésznő a tárgyalás után.

Ő. László nem akart nyilatkozni, a bíróság folyosóján csak zavartan integetett, miközben a színésznőre rá sem nézett, simán elsétált mellette, mintha ott sem lenne. Ez már csak azért is érthetetlen, mert Barbara lapunknak azt is elárulta, hogy a férfi még mindig próbál kapcsolatba lépni vele, bejelölve őt a Facebookon különböző álprofilokról.

A bíróságon megjelenő Ő. Lászlót a zaklatási ügy mellett már kerítéssel is gyanúsítják / Fotó: Zsolnai Péter

A bíróságon megjelenő Ő. Lászlót a zaklatási ügy mellett már kerítéssel is gyanúsítják / Fotó: Zsolnai Péter

A mai napig jelölget folyamatosan, de én ezekre nem reagálok már – tette hozzá a színésznő, aki továbbra sem lélegezhet fel teljesen, hogy zaklatója megkapja a megérdemelt büntetését, mert az ügyben olyan fejlemények történtek, amelyek miatt most sem született ítélet.

(Ez is érdekelheti: Xantus Barbara mélyponton van túl)

A férfit ugyanis kerítéssel is gyanúsítják, így a két ügy immár egy nagyobbá állt össze, amit együtt tárgyalnak majd. Információink szerint a zaklatási ügynek is több érintettje van. Nemcsak a bíróságon megjelent fiatalember tett ugyanis panaszt a gyanúsított ellen, de úgy tudjuk, több sértett is van, akik egy Facebook-csoportot hoztak létre, hogy megosszák a tapasztalataikat. Ő. Lászlót egyébként igazságügyi orvos szakértő is vizsgálta. Megállapította a sokszor zavartan viselkedő férfiról, hogy bár kevert személyiségzavarral küzd, nem volt kóros az elmeállapota, amikor zaklatta a színésznőt.

Amennyiben bűnösnek találják, a zaklatásért akár egy év letöltendő börtönbüntetést is kaphat, míg kerítésért nyolc évre is rácsok mögé zárhatják.

(Ez is érdekelheti: Xantus Barbara szakított a párjával)

Próbálkozott ugyan, de nem fogadták el a bocsánatkérését

Tavaly szeptemberben a férfi a bíróságon az akkor a születésnapját ünneplő színésznő számára képeslappal, saját köszöntéssel és bocsánatkéréssel is készült, ám ezt sem akkor, sem azóta nem fogadta el Xantus Barbara.

– Már bocsánatot kért tőlem korábban, de nem fogadtam el és nem fogadom el azóta sem – nyilatkozta a Blikknek a színésznő.

KÖLCSÖN EGY NAPON BELÜL? LEHETSÉGES!

A Bank360.hu Gyorskölcsön Kalkulátorával pillanatok alatt hasonlíthatja össze különböző bankok ajánlatait.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/xantus-barbara-zaklato-birosag-maig-zaklatjak/0bn6ksh

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?