nov 21, 2020
5 Views
0 0

Mindenki mellé rendeltetett egy: itt van néhány érdekes dolog, amit jó tudni az őrangyalokról

Written by

Szerinte olyanok, mint az édesanyák, akik mindent megtesznek azért, hogy biztonságban tudják gyermeküket, óvó figyelemmel követik az életük alakulását, és feltétel nélkül elfogadják őt. Lássuk, mi az, amit fontos tudni róluk, hogyan hozható ki a legtöbb a velük való kapcsolatból.

Mindenkire vigyáznak

Őrangyala mindannyiunknak van, vallási hovatartozástól függetlenül, még akkor is, ha nem is hiszünk bennük. Azt is tudni kell azonban róluk, hogy nem avatkoznak bele az életünkbe lépten-nyomon. Tiszteletben tartják a szabad akaratunkat, választásunkat, hogy úgy végezzük a dolgainkat, ahogyan jónak látjuk, egészen addig, ameddig nem bántunk vele másokat, vagy nem kerülünk veszélybe.

Azt választják, akit megszeretnek

– Őrangyalaink azért annyira ragaszkodóak mert kizárólag minket választottak és odadásuk a tiszta szereteten, tiszteleten alapul – állítja Richardson. – Képzeljünk el rengeteg kölyökkutyát az állatkereskedésben. Egymáson mászkálnak, csóválják a farkukat, és hihetetlenül aranyosak. Annak ellenére, hogy mind kedves, általában egy különösen annak tűnik, szinte a nevünkön szólít, és megragadja a szívünket. Nos talán ugyanez történt, amikor az őrangyalaink megláttak minket, belénk szerettek és nem tudtak ellenállni nekünk.

(A legfrissebb hírek itt)

Együttéreznek velünk

Sokan szeretnek úgy gondolni az őrangyalokra, mint egy szellemre a palackban, akik kívánságokat teljesítenek. Ám Richardson szerint valójában érzelmi teremtmények, feladatuk, hogy irgalmat, megértést és együttérzést tanúsítsanak az emberek iránt. Ha szomorúak vagyunk, akkor az őrangyalaink is azok, átvállalják a szenvedéseink egy részét, így nem vagyunk egyedül a rossz érzéseinkkel.

Ha hívjuk őket, szabadabban cselekszenek

Az őrangyalok, mindig keresik a módját annak, hogy érdekesebbé, lendületesebbé tegyék földi utunkat. Így azok számára is hasznosak, akik sosem kérik a segítségüket. Ám, ha hívjuk őket, hogy lépjenek közbe, akkor ez nagyobb mozgásteret ad számukra. Forduljunk tehát hozzájuk bátran: gondoljuk végig, mondjuk el vagy írjuk le, mit szeretnénk tőlük, majd figyeljünk a jelekre és az üzenetekre.

Jobban ismernek mint bárki más

Az őrangyalok ismernek minket a jelen életünkön túl is. Lehetséges, hogy több földi út során is kísértek már minket. Egyenesen a szívünkbe látnak. Ismerik a félelmeinket, és leghőbb vágyainkat is. Minden olyan ügyben, amely mélyen érint bennünket, érdemes tehát őrangyalaink segítségét, útmutatását kérni, hiszen ők jól tudják, mi a legjobb a számunkra.

Nem haragszanak a hibákért

Az angyalok soha nem hagynak el bennünket, és az őrangyalok különösen ragaszkodnak hozzánk. Válságok és konfliktusok idején is – például amikor valaki kórházban, bíróságon, vagy börtönben van – őrangyalaink hűségesen támogatnak és szeretnek minket. Az őrangyalok ilyenkor közelebb vannak hozzánk, mint valaha. Nem ítélkeznek, ahogyan általában az emberek. Tudják, hogy nem vagyunk tökéletesek és ha hibázunk, nem haragszanak érte.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Klimax kisokos: ezek a legfontosabb tudnivalók a változókorról (x)
Mit ehetünk és mit kerüljünk, ha hajlamosak vagyunk az aranyérre? (x)

www.blikk.hu/eletmod/lelek/orangyal-spirtualitas/1sphv68

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?