márc 30, 2021
7 Views
0 0

Minden régióban megnyitja független javítócég-programját az Apple

Written by

Idén gyakorlatilag az egész világra kiterjeszti “Független javítócégek” (angolul Independent Repair Provider) nevű programját az Apple, mely most Észak-Amerikát és Európát követően Ausztráliában, Japánban és Dél-Koreában is várja azoknak a független szervizeknek a csatlakozását, melyek az Apple technológiájával, hivatalos alkatrészek felhasználásával végeznék el a készülékek – elsősorban iPhone-ok – garanciaidőn túli javítását. A programhoz még idén kínai partnerek is csatlakozhatnak majd.

Az Apple weboldalán szereplő információk szerint a Független javítócégek programja olyan cégeknek szól, amelyek iPhone-ok jótálláson túli szervizelését szeretnék végezni. A programra jogosult cégek az Apple eredeti alkatrészeit, szerszámait, képzését, szervizelési útmutatóit, diagnosztikai eljárásait és erőforrásait használhatják különböző, jótálláson túli iPhone-javításokhoz, például iPhone-kijelzők és -akkumulátorok cseréjéhez.

iphone_battery_change

API meetup volt már? Nem? Lesz. (x)

Megvizsgáljuk az API-ökoszisztéma elemeit, a technológiák előnyeit és hátrányait, és a végpontok biztonságát.

API meetup volt már? Nem? Lesz. (x) Megvizsgáljuk az API-ökoszisztéma elemeit, a technológiák előnyeit és hátrányait, és a végpontok biztonságát.

A programba ennek megfelelően olyan cégek jelentkezhetnek, melyek kifejezetten jótálláson túli szervizelésre szakosodtak, alkatrész-forgalmazók és viszonteladók, valamint hivatalos Apple-viszonteladók nem (számukra az AASP program áll nyitva). További feltétel, hogy a vállalkozás nem használhat semmilyen, az Apple által védjegyoltalommal levédett kifejezést a cég nevében vagy a weboldala részeként, kivéve akkor, ha ez összhangban áll az Apple védjegyekre vonatkozó feltételeivel.

A cég tavaly nyáron terjesztette ki a programot 32 európai országra – köztük Magyarországra is -, részben a régiós fogyasztójogi intézmények felől érkező nyomás hatására (right to repair szabályozás).

www.hwsw.hu/hirek/63088/apple-independent-repair-program-javitas-iphone.html

Komment írása

Article Categories:
HWSW
banner

Vélemény, hozzászólás?