jún 10, 2021
4 Views
0 0

Minden nőt megkapott Koncz Gábor, egyet kivéve

Written by

A 82 éves színész mindig rajongott a szép nőkért, de ő maga is nagy népszerűségnek örvendett a hölgyek körében, rengeteg sikeres hódítására lehet büszke.

(A legfrissebb hírek itt)

“Egyet kinéztem magamnak és azt megszereztem. Előadás után mindig bementünk a Fészek Klubba, ahol már vártak minket a táncosnők, kolléganők. Lehetett választani. Kiléptem a színházból, csokorban vártak a szőke csajok. A nős kollégáim is ott álltak és tátott szájjal irigykedtek: Tahi Tóth Laci, Kern András, Lukács Sándor. Kérdezték tőlem, ‘hová mész?’. Én mondtam: ‘maradjatok már, örüljetek, hogy benne vagytok a tutiban’. Én meg minden este rohangálhatok új meg új után. Hát élet ez? – mesélte Koncz Gábor a Story magazinnak. Mint mondja, minden nőre emlékszik, akit valaha meghódított, és az is elevenen beleégett az emlékezetébe, amikor visszautasították – ezt pedig máig szívfájdalomként éli meg.

Nem árulom el a nevét, de azóta is rá gondolok” – tette hozzá a színész, akit otthon is csokorban veszik körbe a nők, ugyanis két lánya mellett két lányunokával áldotta meg a sors. Gyermekeit, Teklát és Reginát mindig is keményen, gyakorlatilag fiúnak nevelte, ám “így is számos hódolójuk akadt“.

Az udvarlóikat mindig szemmel tartottam, nem léphette át akárki a küszöböt. Ötperces beszélgetés alatt leszűrtem, hogy az illető a lányaimhoz méltó-e, vagy sem. Csak minőségi férfiakat engedtem közel hozzájuk, csakúgy, ahogy én is mindig minőségi nőket választottam” – fogalmazott. Koncz Gábor reméli, hogy az unokái párválasztását is megéri.

(Ez is érdekelheti: „Sokszor álmodom azt, hogy meghalok” – Már a saját temetését is elképzelte Koncz Gábor)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/koncz-gabor-nok-hoditas-visszautasitas/z6960bt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?