máj 2, 2021
7 Views
0 0

Minden és mindenki megszépül a Blikk-kel

Written by

Kokas Henrietta ugyanis húga lagzijára készül, és a kormányzati tervek szerint ha már ennyi embert beoltanak, a lakodalmakat is meg lehet majd ülni létszámkorlát nélkül. Henrietta a legjobbkor játszott a Blikk-kel, és nyert tőlünk egy 30 ezer forint értékű C&A-utalványt, hisz épp ruhát keres a menyegzőre.

(A legfrissebb hírek itt)

A kislányom lesz a koszorúslány, neki is kell valami alkalmi viselet, én pedig egy elegáns kék ruhát szeretnék. Nagy mulatság lesz, 100 vendéget hívtak! – tervezgetett Henrietta.

Kokas Henrietta a húga lagzijára készül, jól jött a Blikk-kel nyert 30 ezer forintos ruházati utalvány/Fotó: Grnák László

Kokas Henrietta a húga lagzijára készül, jól jött a Blikk-kel nyert 30 ezer forintos ruházati utalvány/Fotó: Grnák László

Veréb Andrásék Tiszavasváriban a lakásukat dobják fel egy kicsit a Blikk segítségével: új szőnyeget vesznek az előszobába 50 ezer forintos OBI-utalványukból.

Már legalább tíz éve vesszük a Blikket, eddig mindig morgolódtam, hogy mások nyernek, én meg soha semmit, és most tessék! Végre mi is lehetünk szerencsések – így örvendezett olvasónk.

És persze bárki más lehet ugyanígy mázlista a Legyen ön is győző! játékunkban. Elég csak megvenni a Blikket, és lekaparni a címlap jobb felső sarkában a matrica szürke csíkjait, és kiderül, van-e három egyforma ikon egy sorban. Ekkor gyorsan fel kell hívni a nyereményvonalat, és máris lehet ünnepelni.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/aktualis/belfold/legyen-on-is-gyozo-olvason-ruhautalvanyt-nyert/368rpl8

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?