márc 29, 2021
10 Views
0 0

Miló Viki ledobta, amit kellett

Written by

Népviseleti ruhákban és a kedvenc mesehőseik jelmezében is meg kellett mutatniuk magukat azoknak a gyerekeknek, akik elindultak az Mini Miss & Mr. Multinational versenyen, amelyet idén a koronavírus-járvány miatt online rendeztek meg.A világversenyre idén 12 országból érkeztek a jelentkezők, és a menete eltért a megszokottól. Most nem volt elég elküldeni három utcai ruhás fotót, hanem három naponta új feladatot kaptak a gyerekek. Volt, hogy népviseleti ruhába kellett öltözniük, volt alkalmi ruhás bemutató és a farsangra való tekintettel még a kedvenc mesehősük jelmezét is magukra ölthették. Ezeken túl el kellett küldeni egy színpadi mozgáskultúrát bemutató videót és egy rövid produkciót – árulta el Bartalovics Ildikó, a hazai gyermek-szépségversenyek igazgatója.

A gyerekek különböző korosztályokban indulhattak 4-től 16 évesig, és nemek szerint díjazták őket. Magyarországot hárman képviselték: Pápai Liliána, Opavszky Sanka és Andrejkovics Marcell, akik az országos megmérettetésről jutottak be a világversenyre. A legjobb eredményt a 6 éves kislány érte el, akinek ez volt élete első világversenye.

Liliána már 3 éve modellkedik és az, hogy ennyi címet begyűjtött egy világversenyen még így is különleges a számunkra, ha ez most „csak” online zajlott. Grand Prix győztese lett, ezen kívül elhozta a legszebb nemzetközi népviselet címet, a legszebb estélyi ruháért járó elismerést, és az átváltozás címet is, ahol Belle-nek öltözött a Szépség és a Szörnyeteg meséből 

 mesélte Pápainé Horváth Ilona, a győztes kislány édesanyja. A fiúk közül  a 4 éves Opavszky Sanka váltotta díjra nevezését, ő lett például a legfotogénebb kisfiú.

Sokáig vártuk az eredményhirdetést, én izgultam végig, és amikor kiderült, hogy két díjat is nyert, csak annyit mondott rá„Oké Anya, örülök!” 

– idézte fel a győzelmet Zsizsik Adrienn, Sanka anyukája.

Abban mind a két szülő egyetért, hogy online teljesen más ezeknek a versenyeknek a hangulata, mint élőben, amikor a helyszínen izgulhatják végig a versenyt. De abban bíznak, hogy a nyáron már személyesen utazhatnak Tbiliszibe, ahol az újabb világversenyt rendezik, és ahova mind a két magyar gyerek meghívást kapott.

index.hu/mindekozben/poszt/2021/03/29/milo-viki-ledobta-amit-kellett/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?