ápr 7, 2021
10 Views
0 0

Millie Bobby Brown megdöbbentő dolgot vallott be: erre még a Stranger Things rajongói sem voltak felkészülve

Written by

Tizi már a kezdetektől a Stranger Things legizgalmasabb karaktere volt, a kopasz kislányról szinte semmit nem lehetett tudni még a pilot epizódban, amikor egy étkezdébe bebotorkált és megpróbált sült krumplit lopni a tulajtól. Millie Bobby Brown karakteréről később kiderült, hogy szovjetek kísérleteztek rajta, akik Hawkins kisvárosa mellett garázdálkodnak, és a gyereknek különleges képességei vannak. Más, helyi fiatalokkal kiegészülve Tizi a későbbi évadokban megjárta a Tótágas misztikus világát, szörnyekkel harcolt és a helyi seriffnek, Hoppernek (David Harbour) köszönhetően családra lelt. Nevelőapja a harmadik szezon végén eltűnt, a folytatást azonban éppen forgatják, amelyből vélhetően kiderül, mit élt át az „amerikai”.

(A legfrissebb hírek itt)

Betöltés…

Millie Bobby Brown legújabb filmjét, a mozikban és az HBO Maxon egyszerre bemutatott Godzilla Kong ellent népszerűsítette, amikor nemrég az MTV Newsnak a színésznő interjút adott. Ebből kiderült, hogy Hollywood új üdvöskéje hiába köszönheti egy, a legjobb Stephen King regények hangulatát idéző sötét fantasynak a legnagyobb sikereit, több alapművet nem látott a műfajból és nézőként egészen más zsánerbe tartozó produkciókat részesít előnyben:

„Sokakat meg fog döbbenteni a dolog, de egyetlen Marvel-, vagy DC-filmet sem láttam még. Nyitott vagyok rájuk, de amikor nem dolgozom, akkor inkább a Szerelmünk lapjait választom, mint a szuperhősöket. A látványos szuperprodukciók helyett inkább a visszafogott, realisztikus drámákat kedvelem, legfőképp azért, mert a Stranger Things és a szörnyfilmek forgatása alatt előbbiből bőven kiveszem a részemet. Éppen ezért a Harry Pottert sem láttam, amin még a barátaim is meg szoktak döbbenni. Nem értik egyszerűen, hogyan hagyhattam ki a varázslós filmsorozatot. Erre a válaszom annyi szokott lenni, hogy nem tudom, egyszerűen kimaradt az életemből” – mondta Millie Bobby Brown.

Betöltés…

Habár nézőként abszolút nem preferálja a műfajt, a Stranger Things színésznője kis híján egy másik ismert fantasyban, a Trónok harcában mutatkozhatott be. Az HBO sikersorozatának azonban hiába ment el a meghallgatására, elutasították. A rossz élmény miatt Millie Bobby Brown majdnem a színészettel is felhagyott, akinek a karrierjét a Netflix 80-as években játszódó drámaszériája mentette meg.

A Netflix felfedezettjének elmondása szerint kifejezetten franchise-okban szeret játszani, azért, mert arra törekszik, hogy jól megírt és kidolgozott figurák bőrébe bújjon: „Eddig ritkán fordult elő, hogy egy karaktert egyetlen alkalommal alakítottam volna és soha többé nem volt közöm hozzá. Szeretek kis időre eltávolodni olyan szerepektől, mint Tizi, Enola Holmes, vagy Madison Russell, aztán visszatérni hozzájuk és tovább mesélni a sztorijukat” – tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, hogy bár az online videótár még nem erősített meg semmit, a rendezővel, Harry Bradbeerrel már dolgoznak azon, milyen új kalandban térhetne vissza a legfiatalabb és leglelkesebb Holmes, Enola a képernyőkre.

Betöltés…

A 17 éves színésznő számára a Stranger Things amennyi jó pillanatot hozott, annyi nehézséggel is jár. Millie Bobby Brown szerint a rajongók nehezen fogadják el, hogy az elmúlt években felnőtt, és szeretne végre nőiesen öltözködni. Ha Ön is kíváncsi rá, honnan indult a színésznő karrierje, a Netflixen a Stranger Things első 3 évada mellett az Enola Holmes és a 2019-ben bemutatott Godzilla II is elérhető, ezekkel szépen végigkövethető, milyen mérföldkövei voltak eddig Millie Bobby Brown pályafutásának.


Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ezt a hálószobatitkot csak a kismamák ismerik (x)
Férje merevedési problémáiról mesélt a kétségbeesett feleség (x)

www.blikk.hu/streaming/stranger-things-millie-bobby-brown-netflix-nyilatkozat/qm2v2bs

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?