ápr 29, 2021
2 Views
0 0

Miller Dávid: "A srácok nem kispályások!" – új dallal jelentkezett a Das Funk – videó

Written by

A legfrissebb hírek itt

A “Te vagy a lány” című dal fülbemászó és ritmusos, ugyanakkor elképesztően egyedi hangzású. A Das Funk legújabb szerzeménye azonnal magával ragad, a videóklip pedig igazán színpompásra sikeredett, csakúgy, mint Kaló Judit profi koreográfiája, aki viszi a főszerepet is. A dal különlegessége, hogy a Miller Dávid által írt dalszöveg egy őszinte és egyben egy nagyon vagány szerelmi vallomás.

A dalt a zenekar együtt rakta össze, az alkotási folyamatból Dávid mellett Bakonyi Bálint, Sümeghi Tamás, Szegedi Tímea és Ullmann Ottó is kivette a részét. A bandára jellemző stílus ebben a trackben is megmutatkozik, hiszek az elektronikus szólamok mellett a klasszikus hangszerek is helyet kaptak.

“A színészből, zenetanárokból, zenei producerekből és dj-kből álló profi csapatban már mindenki komoly szakmai múltat tudhat magáénak, a srácok nem kispályások.” – mondta Miller Dávid, aki zenei karrierje mellett színészként is dolgozik, így több sorozatban és magyar filmben is találkozhatott már vele a közönség, valamint az RTL Klub Reggeli című műsorának is Dávid az egyik műsorvezetője.

“Bakonyi Bálint gitáros, az 1G School zeneiskola alapítója és vezetője, 22 éve foglalkozik zeneszerzéssel, 2012 óta pedig ismert hazai együttesekkel és előadókkal foglalkozik mint producer, illetve hangmérnök. Sümeghi Tamás a dobosunk, aki aranylemezes zeneszerző és közel 30 éve dobol és olyan nagysikerű előadókkal dolgozott már együtt, mint Keresztes Ildikó, Andy Irvine vagy Alapi István. Jelenleg Magyarország egyik legnagyobb dobiskolájának oktatója.” – sorolja Miller Dávid a Das Funk zenekar tagjait, majd elmeséli, hogy a zenekarban helyet kapott még az unokatestvére, Ullmann Ottó is, aki szintén színész-zenész családban született, így az ő életének is gyerekkora óta képezi szerves részét a művészet.

“Ottó a Kőbányai Zeneiskolában végzett, pár éve pedig az elektronikus műfaj nagy kedvelője, így zenei munkásságát is ennek szenteli.” – mondta Dávid.

A Das Funk nevű zenekarban Szegedi Timi is énekel, akinek zenei pályafutása 8 évvel ezelőtt a BitBustres nevű elektronikus formációval kezdődött, akikkel azóta már MadCity néven meghatározó arcai lettek a budapesti klubéletnek.

Ez is érdekelheti: Mi köze van Miller Dávidnak Zámbó Jimmyhez? – videó

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/miller-david-das-funk-uj-dal/57vwn54

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?