márc 30, 2021
6 Views
0 0

"Miközben darabjaira hullik a szívünk, jön a következő kérdés: miért így?" – Rubint Réka őszinte vallomása a benne dúló gyászról

Written by

Ahogy a Blikk is megírta, Rubint Réka március 20-án tragikus hirtelenséggel elvesztette imádott édesanyját. Zsuzsanna egy családi látogatást követően lett rosszul, majd esett össze, és bár Schobert Norbiék azonnal megkezdték az újraélesztést illetve a mentő is gyorsan kiért a házhoz, korábbi kétoldali tüdőgyulladásának következtében tüdőembóliában életét vesztette. Zsuzsannát hétfő délután az asszony szülővárosában kísérték utolsó útjára a szerettei.

A tragédia után Réka most őszintén írt a benne dúló gyászról, szavai pedig mindenki szívében nyomot hagynak.

(A legfrissebb hírek itt)

„Tegnap délután egy korszak végleg lezárult az életemben. 10 nappal ezelőtt, 2021. március 20-án a karjaimban elhunyt az Édesanyám.

‘Tragikus hirtelenséggel’ – fogalmazódik meg bennünk! Majd miközben darabjaira hullik a szívünk, jön a következő kérdés: Miért így? Ez a kérdés foglalkoztat engem is napok óta, de felidézve az elmúlt éveket , hónapokat és napokat… szép lassan megérkeznek a válaszok, ami mára már békét és megnyugvást hozott a lelkemben.

Azt mondják, hogy Édesanya és gyermeke közt a lelki köldökzsinór soha el nem szakad. Ezt érzem én is…egyedül az vigasztal, hogy úgy mehettél tovább, amilyen Te magad is voltál… szépen. Nem kínok közt, betegen egy rideg kórházban, hanem a szeretteid energiájának óvó biztonságában…

Drága Édesanyám! Ígérem, hogy vigyázunk Rád! Minden percre és pillanatra, a rengeteg csodás élményre és emlékre, amit a 72 évedben nekünk adtál.

Az utolsó születésnapodon ez év február 7-én, amikor elfújtad a tortádon lévő 72 szál gyertyát kértük, h kívánj valamit: Te azt mondtad : ‘Csak azt kívánom, hogy Szeressenek!’

Örökkön-örökké szeretni fogunk…

A legcsodálatosabb Édesanya és Nagymama voltál! Olyan Édesanya és Nagymama ,akitől nem tudtunk olyan dolgot kérni, amit tűzön-vízen át meg nem oldott volna …

Arra tanítottál és azt a példát mutattad nekünk, hogy a CSALÁD az első és a legfontosabb! A család, ami mindig biztonságot és menedéket nyújt, ha az életben bármikor szükségünk lesz egymásra. Soha, semmilyen helyzetben ne fordítsunk hátat egymásnak , mert arra mindenki képes. Legyen nyitva a szívünk és szeressünk akkor is, amikor fáj.

Így nőttünk fel, ezt láttuk és tanultuk Tőled! Nyugodj békében!” írta a közösségi oldalán Réka.

Betöltés…

(Ez is érdekelheti: Megvan az orvosi szakvélemény: elkerülhetetlen volt Rubint Réka édesanyjának tragédiája – Ez okozta Zsuzsanna halálát)

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/rubint-reka-gyasz-edesanya/2t0237c

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?