ápr 7, 2021
2 Views
0 0

Miért zavarja Hadházy Ákos zuglói indulása? Harangozó Tamás most elárulta

Written by

Kritikával illette Hadházy Ákost, mert a zuglói előválasztáson indul. Miért nem örül ennek?

– Megdöbbentett, hogy a Momentum elnöke és Hadházy Ákos azzal indokolta a döntést, hogy meg kell teremteni Zuglóban a Fidesz elleni többséget. Zuglóban ugyanis ezt Tóth Csaba és csapata már megteremtette, stabil, jól szervezett ellenzéki többség van, ami egy érték, ennek pedig nekiugrani az összellenzék szempontjából is kifejezetten káros.

(A legfrissebb hírek itt)

Azt javasolja Hadházynak, induljon inkább a körzetében, Szekszárdon, ám ön is ott fogja megméretni magát. Ez tekinthető egy kihívásnak?

– Most úgy tűnik, mintha egyszerűen arról lenne szó, hogy van egy jó körzet, ahonnan egyszerűbb bejutni a parlamentbe, ezért ott próbálkozik. Ez a látszat. Ha valóban nem erről van szó – és én azt akarom hinni, hogy nem erről van szó –, akkor javaslom, hogy egy olyan körzetben induljon, ahol három éve nem sikerült az ellenzéknek győznie. Minden előválasztás egy kihívás, majd a választók eldöntik, hogy ki legyen a jelölt, de a célunk közös: a Fidesz leváltása.

(Ez is érdekelheti: Beoltották Hadházy Ákost a Moderna vakcinával)

2018-ban visszalépett Hadházy javára, nemrég pedig a képviselő azt mondta, önt támogatja Szekszárdon. Megromlott a viszony kettejük között?

– Nem romlott meg, bármelyikünk is győzne az előválasztáson Szekszárdon, a másiknak ott kell lennie mellette a kampányban.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/politika/harangozo-tamas-mszp-hadhazy-akos-blikk-talk/sqg73d7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?