máj 31, 2021
10 Views
0 0

Miért fogadta el a Jobbik támogatását? Kálmán Olga válaszol

Written by

Ha három éve valaki azt mondja, hogy a Jobbik beáll Kálmán Olga mögé az előválasztáson, és a Demokratikus Koalíció összefog velük, mit szólt volna hozzá?

– 2018-ban, akkor televíziós újságíróként is már azt gondoltam, hogy ebben a választási rendszerben csak a teljes ellenzéki együttműködéssel lehet legyőzni a Fideszt. 2018 áprilisában a Fidesz újabb kétharmados győzelme volt az a pofon, ami elindította a változást sokak gondolkodásában. Mostanra az ellenzéki pártok is felismerték és elfogadták, hogy vagy beállnak egy jelölt mögé, vagy sosem fogják legyőzni a kormánypártokat.

(A legfrissebb hírek itt)

Segíti az elfogadottságát a választók körében a Jobbik támogatása? Nem tart attól, hogy elriaszthatja a szavazók egy részét?

– Ma már nem az egyes pártok támogatottsága a fő kérdés, hiszen 2022-ben nem egymás ellenfelei leszünk. Az előválasztás nem arról szól, hogy legyőzzük egymást, hanem hogy 2022-ben a választókörzetekben ki mögé álljon be a teljes ellenzék, hogy azután együtt egy jobb országot csináljunk.

Kapcsolódó: Jakab Péter Kálmán Olga támogatására biztatja a jobbikosokat

A DK, illetve Kálmán Olga és a Jobbik nemrég még tűz és víz volt. Jogosan vetődik fel a kérdés: előállhat olyan helyzet a jövőben, hogy a Fidesszel lépjenek koalícióra?

– Ebben az esetben az a mondás sem érvényes, miszerint a politikában nincs olyan, hogy soha. Mert ezzel a Fidesszel soha!

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/politika/kalman-olga-jobbik-tamogatas/9tvf777

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?