okt 17, 2020
7 Views
0 0

Micsoda megtiszteltetés: igazi világsztárral találkozhatott a Barátok közt színésznője

Written by

Egyszer egy nem akármilyen meglepetést kapott: barátai még kedvenc színészével, Adrien Brody-val is összehozták a jeles alkalom miatt. Bár születésnapját januárban ünnepli, a 34 éves színésznő idén már a nyár elején is megünnepelte azt.

Nem csoda hát, hogy kifejezetten örült annak, amikor az RTL Klubon látható Édesítő című műsorban születésnapi tortákat kellett tesztelniük műsorvezetőtársával, Tuka Nikivel, akinek eddigi születésnapjairól is mesélt.

„Nagyon szeretem a születésnapokat, nem zavar az idő múlása, ilyenkor nem erre szoktam gondolni. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy összegyűljünk a szeretteimmel és együtt ünnepeljünk. Ennek mindig megadom a módját, jó előre készülök, általában tematikája is van a bulinak, még dress code-t is meg szoktam adni, hogy igazán ünnepi legyen a megjelenés. 70-80 főt szoktam meginvitálni, mindenkivel együtt ünnepelek, aki fontos számomra” – árulta el a színésznő.

(A legfrissebb hírek itt)

Nagy Alexandra és Tuka Niki is örült a tortának /Fotó: RTL Klub/

Nagy Alexandra és Tuka Niki is örült a tortának /Fotó: RTL Klub/

Ám barátai még emlékezetesebbé tudták tenni az egyik szülinapját, hiszen egyszer Adrien Brody-val is összehozták, és nem meglepő módon ódáig volt a meglepiért: „Mikor Adrien Brody itt forgatott nagyon szerettem volna vele találkozni. Tele voltak a közösségi oldalak a vele készült közös fotókkal, de nekem valahogy ez nem adatott meg. Így a barátaim „megleptek vele” a születésnapomra. Mindenki Adrien Brody álarcban fogadott. Nagyon jól esett a figyelmességük és hogy ennyit készültek” – mondta.

Viszont az elkövetkezendő időben nagy bulikra nem igazán lehet számítani a koronavírus-járvány miatt, de a ‘felezőbuliját” szűk körben ugyan, de a nyáron meg is tartotta: „A jelenlegi járvány-helyzet miatt nem lenne biztonságos, ha ilyen sokan lennénk együtt, de ezzel már a karantén után számoltam. Mindig is szerettem volna egy nyári születésnapot, azonban mivel januárban születtem, erre sosem volt lehetőségem. A tavaszi karantén-időszak után úgy döntöttem, hogy biztos, ami biztos, félúton is megtartom a születésnapom. Így szűk körben, de tartottam egy felezőbulit nyáron, megünnepelve a 34,5 évem. Igyekszem alkalmazkodni a helyzethez, csodálatos szülinapi emlékeim vannak, így ha a nagy buli most el is marad, a korábbi fergeteges ünneplésekre gondolok majd, engem ez is jókedvre derít” – tette hozzá az Édesítő műsorvezetője.

(Kapcsolódó: Nagy Alexandra szerepel az RTL Klub új karanténos műsorában)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Sajtrajongók figyelmébe: most döbbenetes áron vehetjük meg a kedvencünket (x)
A terhesség kellemetlenségei: így is enyhíthetjük a hangulatingadozást (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/nagy-alexandra-meglepetes-buli-szuletesnap-adrien-brody/g4tm5zy

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?