márc 30, 2021
2 Views
0 0

Mi történt? Még nem közölték a napi járványadatokat – Eddig csak

Written by

Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége volt, s arról beszélt, hogy húsvétkor is fontos az elővigyázatosság, mivel úgy tűnik, még mindig a járvány felívelő szakaszában vagyunk.

A músorban azt is elárulta, hogy csak hétfőn 8 ezer új beteget regisztráltak. A brit mutáció sokkal gyorsabban és könnyebben terjed az első hullámot okozó vírusnál. Hozzátette: nőtt a kórházban ápoltak száma, összességében pedig még mindig a járvány felfelé ívelő szakaszában vagyunk. Tehát eddig csak ezt az egy számot tudjuk.

(A legfrissebb hírek itt)

A járványügyi osztályvezető az interjúban arra kérte a lakosságot, hogy a járvány terjedésének megakadályozásáért mindenki a legszűkebb családi körben töltse a húsvéti ünnepet. A beoltott nagyszülők látogatása rövid legyen, és a járványügyi és higiéniai szabályok betartása mellett történjen! – emelte ki Galgóczi Ágnes.

Az operatív törzs hamarosan kezdődő tájékoztatóján (amit élőben közvetítünk) biztosan tájékoztatást kapunk majd a járványadatokról.

(Ez is érdekelheti: Már több mint 2,79 millió áldozata van a koronavírusnak világszerte)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/koronavirus-galgoczi-agnes-husvet-jarvanyadatok/3v05j4z

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?