márc 31, 2021
4 Views
0 0

Mi történt? Gyakornoki állást vállalt Tóth Dávid: azt is eláruljuk, miért

Written by

17 perce

A vadászati világkiállítást szervező cégnél kezdett a világbajnok sportoló/Fotó: Varga Imre

A vadászati világkiállítást szervező cégnél kezdett a világbajnok sportoló/Fotó: Varga Imre

Budapest — Gyakornokként dolgozik Tóth Dávid (36). A világbajnok kajakos harmadik diplomájának megszerzéséhez szüksége volt egy gyakorlati helyre, és bár fontos szakmai fogásokat is elleshet, mégis a munkája legjobb része az lesz, amikor találkozhat egy vizslával.

– Az Edutus Főiskola gazdálkodás–menedzsment szakán vagyok épp végzős, próbálom befejezni a szakdolgozatomat is, de a kötelező gyakorlati hely is szükséges a diplomámhoz. Az „Egy a Természettel” vadászati és természeti világkiállítást szervező cégnél töltöm a gyakorlati időm, mert érdekelt egy ilyen nagy rendezvény szervezése és háttere – árulta el a Blikknek az egykori sportoló.

(A legfrissebb hírek itt)

Tóth Dávid ugyan vadászni nem szokott, de – nagy természetjáróként – tud segíteni a tapasztalataival is a szervezőknek. Persze, a népszerűsége és az ismertsége sem hátrány nekik, de ettől még Tóth Dávid igazi gyakornokként, teljesen kezdőként dolgozik az ezzel járó feladatokkal együtt.

– A világkiállítás egyik fő célja a természeti értékeink védelme, ez nagyon közel áll szívemhez! A kiállítás népszerűsítése a fő feladatom, azon belül pedig a vadászkutyaprogram a kedvencem. Most éppen várom a találkozást és megismerkedést Fátyollal, a vadászkutyával, aki a kiállítás egyik arca. Nagyon szeretem a kutyákat is, a vizslák a nagy kedvenceim, szóval kifejezetten élvezem a gyakorlati időm – nevetett a sportoló.

(Ez is érdekelheti: “A külső megfog, a belső megtart” – Tóth Dávid elárulta, mit keres egy nőben)

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Tóth Dávid gyakornok világkiállítás diploma

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/toth-david-gyakornok-pozicio/j3wnv5p

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?