jún 11, 2021
3 Views
0 0

Mi történt? Fékezés nélkül száguldott Emilio felesége

Written by

Régi nagy álma teljesült Jellinek Tinának, aki bár nagyon szeret vezetni, viszonylag ritkán ül volán mögé. Pedig a családanya rajong az autókért, így igazi öröm volt számára, amikor egy tesztvezetés alkalmával egy Teslát vezethetett a tanpályán.

„Nő létemre igencsak odavagyok az autókért, a sportautók pedig igazán gyengéim. Sosem a sebesség vonz bennünk, hanem a kialakítás, a biztonság. Ez utóbbi nekem mindennél fontosabb” – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina, akinek nagy álma volt egy Teslát hajtani.

(A legfrissebb hírek itt)

Fékezés nélkül száguldott Emilio felesége

Fékezés nélkül száguldott Emilio felesége

„Videóklipforgatásra látogattunk el, de szó sem volt róla, hogy én itt vezetni fogok. Aztán kínálkozott a lehetőség, hogy a tanpályán megtapasztalhatom milyen egy Teslát vezetni. Azonnal igent mondtam!” – vallotta be a családanya, aki hamar hozzászokott a csúcsautó vezetéséhez.

„Leesett az állam ettől az autótól! Elképesztő, mit tud, már ahogy az ajtók kinyílnak, ahogy zenére működteti a világítást, ez tényleg a jövő! Vezetni pedig olyan volt, mint egy álom! Csak a gázt kellett nyomnom, az autó ugyanis önfékezős, így a féket nem is kellett használnom. Sosem vezettem még olyan autót, amelyikben nem kell fékezni, mert a rendszer maga gondoskodik róla. Először meglepődtem, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezt nem tudnám megszokni” – áradozott Tina élete vezetési élményéről, amely örök emlék marad férje számára is.

Tina nagyon élvezte a tesztvezetést, én pedig örömmel adtam át neki a lehetőséget, hogy ő vezessen. Általában én szoktam a családot A-ból B-be fuvarozni, de ez most az ő “ideje” volt. Nem is bántam, engem már attól is levert a víz, hogy egy ilyen csoda autóban ülhetek. Ha vezetnem kellett volna, lehet, hogy túlizgulom a helyzetet és az a vezetési élmény rovására ment volna” – tette hozzá Emilio.

(Ez is érdekelheti: Nekimentek a kommentelők Emilio feleségének: ezért bántják Tinát)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/jellinek-tina-tesla-vezetes-emilio/7t6csqn

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?