ápr 8, 2021
3 Views
0 0

Mi történik a Sorok között Lutter Imrével? Pillantson be a kulisszák mögé

Written by

8 perce

Elsőként a Blikk olvasói pillanthatnak be a kulisszák mögé

Elsőként a Blikk olvasói pillanthatnak be a kulisszák mögé

Caramel, Vitray Tamás, Király Viktor, Ceglédi Zoltán, Balázs Klári, Korda György, Farkas Bertalan, Müller Péter Sziámi, Mácsai Pál – csak néhány név azok közül, akik úgy döntöttek, kendőzetlenül vallanak Lutter Imrének az életükről, az érzéseikről, féltett emlékeikről az ATV képernyőjén.

Elsőként a Blikk olvasói pillanthatnak be a kulisszák mögé, hogyan zajlik a forgatás, mi történik a Sorok között Lutter Imrével!

2019-ben indult el az ATV-n Lutter Imre (43) műsorvezető versművész formabontó új műsora az ATV-n, amely minden szombaton este egy sztárvendéggel készült rendhagyó beszélgetést mutat be. A népszerű tévéműsorban ismert színészek, zenészek, sportolók, humoristák, műsorvezetők, táncosok, politológusok és más közéleti személyiségek vallanak arról, hogyan változtatta meg az életüket egy vers, illetve mit gondolnak a világról, miközben az életüket meghatározó verset filmes formában láthatjuk. A Sorok között Lutter Imrével c. szórakoztató irodalmi talkshow és a műsor versei a YouTube-on, Lutter Imre csatornáján bővített kiadásokkal érhetők el, a rádiós változat pedig a Spirit FM-en és a Spotifyon.

Most megmutatjuk, hogyan készül a műsor! Pillantson be a kulisszák mögé!

Betöltés…

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}


EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)
Lutter Imre Sorok között Lutter Imrével kulisszák mögött werk vers forgatás

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kulisszak-mogott-sorok-kozott-lutter-imrevel/zxz8s1e

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?