máj 27, 2021
15 Views
0 0

Mészáros Lőrinc továbbra is sokat lesz Felcsúton, „nemcsak amikor meccs van”

Written by

Mészáros Lőrinc továbbra is sokat lesz Felcsúton, „nemcsak amikor meccs van”

Mészáros egy interjúban elmondta, hogy nem költözik el Felcsútról Budára, csupán „praktikus okok miatt kétlaki életet alakít ki.”

Mészáros a Nemzeti Sport interjújában beszélt többek között arról, hogy miért nem tulajdonos már az eszéki NK Osijek focicsapatnál.

„Az európai szövetség pénzügyi fair play szabályzata tiltja, hogy egyazon UEFA-sorozatban két klubban is tulajdonos, döntéshozó legyen valaki, ezért eladtuk a tulajdonrészünket, de főszponzorként és a stadionberuházás lebonyolítójaként, vagyis üzletileg is fontos nekünk az eszéki futball, és nekem személyesen érzelmileg is”

 – mondta el erről az üzletember, aki egyben a Puskás Akadémia elnöke is.

Mészáros kiemelte, hogy ő  Csíkszereda után Eszék várostól is díszpolgári címet kapott, „ami azért különösen nagy megtiszteltetés, pláne külföldiként, mert az elmúlt tizenkét évben egyáltalán nem adott ki a város ilyen címet” – szemléézte a bezsélgetés a 24.hu.

Felcsútról és az épülő budai villájáról Mészáros elmondta: bár nagyon ragaszkodik a Fejér megyei községhez, „érzelmileg, munkahelyi és családi okokból is.”

„Azonban a mindennapok és a munkánk szükségessé tette egy budapesti bázis kialakítását is. Vagyis Felcsúton is sokat leszek továbbra is, nemcsak amikor meccs van. De akkor, ha csak tehetem, mindenképpen” – magyarázta Mészáros Lőrinc.

A Momentum Mészáros Lőrinc letartóztatásával kezdené a új rendszerváltást

 atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210527-meszaros-lorinc-tovabbra-is-sokat-lesz-felcsuton-nemcsak-amikor-meccs-van

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?