jún 10, 2021
12 Views
0 0

Mentővel vitték az Animal Cannibals tagjait egy moszkvai szállodához – videó

Written by

Nyár alkalmából új dallal jelentkezett az Animal Cannibals, melynek refrénje úgy szól, hogy “Budapest nyáron mindig szabadabb”. Bár a dal a pandémia utáni időszakról szól, a videóklipben azért vannak régebbi snittek is, amik akkor készültek, amikor még nem lehetett sejteni a világjárvány érkezését.

(A legfrissebb hírek itt)

„Idén szinte teljesen biztos, hogy nem megyünk külföldre nyaralni. De nem is bánjuk, mert itthon is akad bőven látnivaló. Budapest a világ legszebb városa és a mostani dalunkban ezt meg is mutatjuk”- mondták a Kannibálok, akik a Blikk élő interjújában nem csak az új dalról beszéltek, hanem a hamarosan megjelenő könyvükről is, illetve arról az elmúlt harminc évről, ami a zenekar életében történt.

Ez is érdekelheti: Ilyet még nem hallottunk: házhoz megy az Animal Cannibals!

Ricsipí és Qka MC azt is elmesélték, hogy hosszú évekig gyűjtötték az anyagot a hamarosan megjelenő könyvükhöz, amiben például az a történet is le van írva, amikor Oroszországban tévedésből egy mentőt intettek le taxi helyett, aki végül elvitte őket a Szputnyik nevű szállodába, ahol laktak.

Hogy mit meséltek még az Animal Cannibals tagjai az elmúlt több, mint harminc évről, azt most itt visszanézhetik:

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/animal-cannibals-uj-dal-konyv-elo-interju/2hnszvt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?