ápr 5, 2021
8 Views
0 0

Menczer: a baloldalon hagyománya van annak, hogy nem mondanak igazat

Written by

Menczer: a baloldalon hagyománya van annak, hogy nem mondanak igazat

Menczer Tamás, a Külgazdasági- és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára közösségi oldalán reagált – kvázi locsolóvers helyett – az ellenzéki Telex kijelentéseire, miszerint Menczer csak oltja a “mantrát”.   

Menczer szerint húsvéthétfőn az embernek van jobb dolga is, mint politikával foglalkozni. Hozzáteszi:

A Nap is süt, a kutya is jelentkezik simogatásért, olvasatlan könyv is van bőven, és a feleségem is igényt tartana időnként a társaságomra. Legalábbis erősen táplálom magamban ezt a reményt. De az élet ilyen, ha a baloldal foglalkozik velem, nekem is kell ővele.

Menczer kifejti, hogy a Telex azt írta tegnap, hogy

én „tolom az oltásellenes baloldal mantrát”, feltételezem, ezzel arra utalnak, hogy amit mondok, az nem igaz. A baloldalon – sajtóban és politikusoknál is – sok évtizedes, történelmi hagyománya van annak, hogy ők mondják meg, mi az igazság. Aki ezzel nem ért egyet, az ostoba, alsó szinten megakadt az egyedfejlődésben, lenézendő, és főszabály szerint antiszemita valamint kirekesztő.

Menczer Tamás felhívta rá a figyelmet, hogy

Azonban ma már nekünk is van lehetőségünk arra, hogy az igazságról beszéljünk, elmúltak azok az idők, amikor a baloldal kinyilatkoztatott, a többiek meg parancsszóra „elfelejtették” az igazságot. Szóval a baloldal oltásellenes.

Menczer szerint  ez a párbeszéd zajlott:

Gyurcsány, Fekete-Győr, Jakab: Az orosz és a kínai vakcina veszélyes, emberkísérletet végez a kormány, petíció kell a vakcina ellen.

Akkor önök az oltás ellen beszélnek, tehát oltásellenesek.

Gyurcsány, Fekete-Győr, Jakab: Mi az oltás ellen beszélünk, de nem vagyunk oltásellenesek.

Aha…

Az államtitkár szerint ezután a harmadik hullám kellős közepén nyitást követeltek, majd kicsivel később eljött a megvilágosodás, és megtudhattuk, hogy „amikor a baloldal nyitást követelt, akkor nem a nyitásra gondolt. Menczer szerint ugyanez történt a migrációnál is.

A baloldal úgy próbálja hajtogatni a valóságot, ahogy a politikai érdeke kívánja

Az államtitkár kifejtette:

Azt mondták, hogy a bevándorlás álprobléma (Kunhalmi Ágnes), és nem kell kerítés (Karácsony Gergely), de ezzel párhuzamosan közölték, hogy ők nem bevándorláspártiak… A baloldal úgy próbálja hajtogatni a valóságot, ahogy a politikai érdeke kívánja, de a valóság ünnepélyesen bejelentette, hogy neki nem gumiból van a gerince.

Menczer említést tett Karácsony Gergelyről is:

Főpolgármester úr – beszámolója szerint – tegnap megkapta az oltást, helyes, örülök. Majd közölte, hogy pár percre egy normális Magyarországon érezte magát, de aztán látta, hogy a Fidesz szerint a baloldal oltásellenes, és Főpolgármester úrnak elege van ebből a hazug politikából. Főpolgármester úrnak javaslom, hogy a problémával forduljon a főnökéhez, Gyurcsány Ferenchez. Ugyanis mi is bíztunk abban, hogy egy normális országban élünk, amíg a főnöke vezetésével el nem kezdtek a magyar emberek életével szórakozni. Forduljon a főnökéhez, akihez Karácsony úrnak – saját bevallása szerint – kell néhány Unicum a tárgyalás előtt (vagy után). És ezen a ponton hadd kérjem ki ezt a mondatot az Unicum nevében így utólagosan is. Az Unicum sokkal jobb ital annál, hogy Gyurcsány Ferencre pazarolják.

Menczer Tamás szerint a baloldal hadilábon áll az igazsággal, és nem is látja azt a bátor törekvést, hogy ez változzon.

Ennél is fontosabb, hogy az oltás halad, nemsokára elérjük a 2,5 millió beoltottat, aztán elérjük a 3 majd a 3,5 milliót is. Lakosságarányosan sokkal gyorsabbak vagyunk, mint mások, most kb. kétszer olyan gyorsak, de nem zárom ki, hogy a sebességkülönbség nőni fog. Köszönhetően az orosz és a kínai vakcinának. És, hogy meddig fogom még tolni a „mantrát”? Addig, amíg a magyarok átoltásához és az oltásellenes baloldal elleni harchoz erre szükség lesz

– szögezi le az államtitkár.

Forrás: Facebook, kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;}
pestisracok.hu/menczer-a-baloldalon-hagyomanya-van-annak-hogy-nem-mondanak-igazat/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?