Sze 30, 2020
11 Views
0 0

Mémkirályok: észbontó bakival váltak egy csapásra sztárrá a magyar származású ikrek, most az egész világ rajtuk röhög – videó

Written by

4 perce

TikTok videó interjú internet

„Da Vinkis” TikTok-videójukkal vált híressé Vörös Krisztián és Patrik /Fotó: Fókusz

„Da Vinkis” TikTok-videójukkal vált híressé Vörös Krisztián és Patrik /Fotó: Fókusz

Blikk-információ Blikk-információ

Hihetetlen népszerűségre tettek szert egy mindössze hat másodperces videóval az interneten a kanadai magyar ikrek, Vörös Patrik és Krisztián, akik életük első magyar interjúját adták.

Valóságos internetes sztárokká váltak néhány hét alatt a Vörös ikrek, akik egy vicces TikTok-videóval felrobbantották a közösségi oldalakat! A két fiú pár kvízkérdésre próbált meg válaszolni, ezek közül egy sem sikerült, a felvétel csúcsát pedig az jelentette, amikor a Mona Lisa festőjét nemcsak nem ismerték, de helytelenül is ejtették ki.

(A legfrissebb hírek itt)

Ez a szándékosan elrontott videó persze, megannyi mém forrása lett, sőt, még James Corden esti műsorában is bejátszották a mindössze hat másodperces jelenetet, amelynek mostanra többmilliós megtekintése lett az eredeti platformon. A hihetetlenül népszerűvé váló „alkotás” mögött két, Vancouverben élő, ám magyar származású fiatalember áll, Patrik és Krisztián.

A Fókusz most életük első magyar nyelvű interjúját készítette el a pankrátorként tevékenykedő srácokkal, akik többször voltak már Magyarországon is. Meséltek Egerben élő nagymamájukról, kedvenc itteni ételeikről, illetve arról, hogyan fogadták a hirtelen sikert.

„Mindenki a pandémia miatt szomorú egy kicsit, de örülünk, hogy ez a videó csinált egy kis nevetést az embereknek” – mondták nagy egyetértésben.

(Kapcsolódó: Magyar lett a világ legjobb mémje, még Grumpy Catet is megelőzte)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Mindenhol megérezzük? Ez történik a világban a koronavírus idején (x)
Tényleg környezetbarát a hibridautó? Itt a válasz (x)
TikTok videó interjú internet vicces ikerpár

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/voros-ikrek-internet-sztar-da-vinki/kkect47

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?