okt 15, 2020
9 Views
0 0

Megyék Csatája: minden információ egy helyen a megyei LoL-döntőkről

Written by

Lezajlott a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának két selejtezője, összesen 40 csapat vívta ki magának a jogot, hogy megküzdhessen a megyei döntőkben. A 19 megye, valamint Budapest képviselői már alig várják, hogy megütközzenek az Idézők Szurdokában, amit természetesen élőben követhettek a kijelölt Twitch-csatornán.

Minden, amit a megyei döntőkről tudni kell

Hol lehet követni a Megyék Csatája megyei LoL döntőit?
Az élő, magyar nyelvű közvetítésekért a Megyék Csatája hivatalos Twitch-csatornájára látogassatok el, amelyet ezen a linken értek el.

Mikor kezdődnek a Megyék Csatája megyei LoL döntői?
Összesen hat játéknapon dől el, mely csapatok a megyéjük abszolút legjobbjai, ők jutnak tovább a megyei döntőkből a csoportkörökbe.

Melyik megye csapatai játszanak? 

Milyen formátumban zajlanak a Megyék Csatája megyei LoL döntői?

Minden megyei döntő Best-of-3 formátumban kerül megrendezésre. Az a csapat jut tovább a csoportkörökbe, amelyik hamarabb éri el a két győzelmet. Fontos kiemelni, hogy előfordulhat a kezdési időpontokban esetleges változás, valamint a csapatok mozgathatják a meccseiket, ezért érdemes egész nap követni a Megyék Csatája Twitch-csatorna eseményeit, akkor biztosan nem maradtok le a számotokra legizgalmasabb összecsapásokról.

Ne feledjétek, hogy folyamatosan jelentkezhettek a Megyék Csatája Országos E-sport
Verseny FIFA 21 tornájára. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

www.nemzetisport.hu/e-sport/megyek-csataja-minden-informacio-egy-helyen-a-megyei-lol-dontokrol-2789737

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?