máj 1, 2021
2 Views
0 0

Megvan, melyik luxusingatlanba költözik be Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinccel

Written by

A környéken a régi villaépületek mellett, több új építésű luxusingatlan is megtalálható. A Telex – mely magáról az ingatlanról képet nem közölt – információi szerint egy kétezres évek stílusában épült házat jelenleg is felújítanak és kiegészítenek, és azt vélik tudni, ez lesz Várkonyi Andrea műsorvezető és Mészáros Lőrinc, az ország leggazdagabb üzletembere közös új otthona.

(A legfrissebb hírek itt)

A munkálatok jelenleg is folytak az ingatlan körül. A kertben található egy kisebb tó is, valamint magában a házban is a tulajdoni lapok szerint négy lakás van, amelyek együtt összesen 500 négyzetmétert tesznek ki és óriási teraszok is tartoznak hozzájuk.

Ami a kapcsolódást illeti: a négy lakás a tulajdoni lapok szerint korábban egy tulajdonos kezében volt, majd tavaly novemberben egyszerre kerültek másik kézbe, méghozzá a vevő nem más, mint az az Art-Com Kft., melynek tulajdonosa az EKHO magántőkealap. AZ EKHO esetében a lap felfedezte, hogy a kezelője a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

A hírportál munkatársai próbáltak érdeklődni afelől, hogy valóban Várkonyi Andreáék költöznek-e be a felújítás alatt lévő ingatlanba, de a kivitelező cég egyik tagja annyit mondott csak, hogy nem nyilatkozhat.

Mint azt a Blikk is megírta, Várkonyi Andrea nemrégiben felfedte az eddig féltve őrzött titkot: az ország legtehetősebb vállalkozója, Mészáros Lőrinc kérte meg a kezét. Kapcsolatukról régóta keringtek pletykák, a Blikk pedig elsőként szúrta ki a drága jegygyűrűt Várkonyi kezén. Hogy a pár mikor kelhet egybe, még nem tudni, de több mint fél éve tart már a kapcsolatuk.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/varkonyi-andrea-meszaros-lorinc-ingatlan/6sm4crc

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?