jún 11, 2021
10 Views
0 0

Megvált az Eb-re a védjegyévé vált mellénytől az angol szövetségi kapitány

Written by

Southgate a gárda felkészülési meccsein már kék pólóingben jelent meg, amely a brit The Sun című lap szerint egy londoni divatház terméke, s 109 fontba (kb. 43 ezer Ft) kerül.

(A legfrissebb hírek itt)

„Ki öltözteti Southgate-t? Pólóinget, inget vagy pizsamát hord a zakója alatt?” – írta egy kommentelő, míg egy másik drukker megjegyezte, reméli, ez a szett nem lesz annyira népszerű, mint a mellény. 2018-ban az angol kapitány ugyanis igazi „divatdiktátorrá” vált: az M&S ruházati cég beszámolója szerint mellényeinek eladása 35 százalékkal nőtt a vb alatt.

A tréner persze több időt tölt a vasárnapi, horvátok elleni csoportrangadó előtt a megfelelő összeállítás, mint öltözéke megválasztásával.

– Pár játékos biztosan csalódott lesz, ha nem kerül be a kezdőcsapatba, de jó néhány alkalommal előfordult az ilyen tornákon, hogy valaki a padról beszállva válik később kulcsemberré. Jól emlékszem az 1998-as, franciaországi vb első meccsére, amikor sem David Beckham, sem Michel Owen nem volt a kezdőben. Később előbbi Kolumbia ellen parádés szabadrúgás gólt lőtt, s Owen is szupersztár lett. Ezek a dolgok gyorsan változnak – fogalmazott Southgate.

(Ez is érdekelheti: Pénteken rajtol a foci Eb – itt van minden, amit tudnia kell róla)

www.blikk.hu/sport/eb-2021/southgate-melleny-poloing-kapitany/v5yefj0

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?