márc 29, 2021
3 Views
0 0

Megújult a Napi.hu

Written by

Teljes arculatváltással, új hirdetési megoldásokkal indított a hétfő reggelt a Napi.hu, az Indamedia-csoport gazdasági híroldala. A portál egy minden szempontból áttekinthető felületen segíti mostantól az olvasókat, hogy képbe kerüljenek a legfontosabb gazdasági és közéleti hírekkel. A címlapon könnyen elérhető tőzsde- és árfolyamgrafikonok teszik még egyszerűbbé a tájékozódást.

Az új címlapon az aktuálisan legérdekesebb események hírei csoportosítva szerepelnek, ahol a fejleményeket folyamatosan követheti mindenki, látva az előzményeket is. A cikkek végén pedig nem lesz szükség külön kattintásra: az oldal aljára görgetve a címlap jelenik meg újra.

A releváns gazdasági hírek, üzleti elemzések és tippek a jövőben nemcsak cikkek formájában válnak elérhetővé: videós rovattal és podcastekkel is kikészülnek.

A külső-belső átalakulás a hirdetési megoldásokra is kiterjedt, a Napi.hu és az Indamedia csapat ezentúl a legkülönbözőbb hirdetési igényekre is képes lesz egyedi és exkluzív megoldásokkal reagálni.

(A Napi.hu és az Index egyaránt az Indamedia Network kiadványa.)

index.hu/belfold/2021/03/29/napi.hu-hiroldal-arculatvaltas-portal-hirportal-indamedia/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?