okt 24, 2020
6 Views
0 0

Megtudtuk: ezért nem vesz részt a Dancing with the Stars mai adásában Marsi Anikó – Kiderült az is, mikor tér vissza a műsorba

Written by

Mint arról korábban beszámoltunk, a TV2 kirobbanóan sikeres táncos műsorának egyik kimaradó kettőse a Marsi Anikó és Szabó Gábor alkotta duó, azaz éppen a csatorna sztárja kerül le a képernyőről. Marsi Anikó nagyon megfázott a héten, emiatt ma nem táncol a műsorban, jövő héten viszont már visszatér egy újabb produkcióval. Mint kiderült, Anikó nem koronavírusos, az összes tesztje negatív lett, valószínűleg akkor hűlt meg, amikor megizzadva a stúdióból ki kellett mennie a hidegre.

(A legfrissebb hírek itt)

Párja, Szabó Gábor ettől függetlenül táncol majd a közös táncokban, majd a nézőtérről követi az eseményeket. Azonban lesz még egy versenyző, aki nem fog ma a táncparkettre lépni, ő valószínűleg megfertőződött a koronavírussal. Azt, hogy pontosan melyik versenyzőről van szó az adás elején jelentik majd be.

A mai nap folyamán még egy újabb fordulat látott napvilágot: mint kiderült, párcsere történt, ugyanis Istenes László szombaton nem Czina Boglárkával lép a színpadra.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Szuper áron a pelenka! Ezzel a trükkel érdemes bevásárolni a drogériában (x)
Most kell spájzolni! Ezek a termékek lettek olcsóbbak a SPAR-ban (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/marsi-aniko-dancing-with-the-stars-meghules/cet023e

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?