ápr 13, 2021
12 Views
0 0

Megtört a két villanyszerelő meggyilkolásával gyanúsított É. Imre: rabtársának horrorfilmbe illő részletek árult el a kivégzésről

Written by

A gyanúsított a rendőrök előtt az eltelt három évben egyetlen egyszer sem tört meg, következetesen tagadott.

(A legfrissebb hírek itt)

Valamiért azonban úgy tűnik, az előzetesben a rabtársa előtt megnyílt és mindent megvallott.

Amit eddig tudni lehetett, hogy Mácsik Zoltán 2018-ban húsvétkor elindult, hogy találkozzon É. Imrével, aki komoly összeggel tartozott neki. Azóta senki nem látta, életjelet nem adott magáról, de a holtteste sem került elő. Vajon mi történt a családját rajongásig szerető Zoltánnal? Erre a kérdésre adhatja meg a választ a cellatárs, persze, csak akkor, ha a bíróság is szavahihetőnek tartja majd. Az biztos, hogy a férfi tud neveket, helyeket, időpontokat.

Kapcsolódó: Három év után eljött a pillanat: de tényleg holttestek nélküli ítélet születik az eltűnt villanyszerelők ügyében?

Mácsik Zoltán É. Imrével találkozott eltűnése előtt, azóta semmi hír nem jött róla

Mácsik Zoltán É. Imrével találkozott eltűnése előtt, azóta semmi hír nem jött róla

A vallomás szerint miután Mácsik és É. találkozott az abdai benzinkútnál, a győri vállalkozó a tanyájára csalta a villanyszerelőt. Ott megbízta, hogy a vízaknánál javítson meg neki valamit. Miközben Mácsik dolgozott, É. közvetlen közelről lelőtte áldozatát.

A tette után kutatni kezdett, hogy hol a pénz, amit nem sokkal korábban visszaadott a férfinak. Az eurót nem találta, így nagy gonddal nekilátott eltakarítani a vérfürdő nyomait.

Ekkor azonban a vallomás szerint olyan válogatott szörnyűségeket tett, amiket kegyeleti okokból nem lehet közölni.

Mivel a rettenetes ötletek nem vezettek eredményre, végül a férfi az aknában tüzet rakott, majd a maradványokat zsákokba rakta és a Rába folyóba dobta. A fegyvert is a vízbe dobta. Még arra is volt gondja, hogy az aknába meszet öntsön, hogy a rendőrök semmiféle maradványt ne találjanak.

Ez is érdekelheti: Újabb perdöntő bizonyíték kerülhetett elő az eltűnt villanyszerelő ügyében – Ez tehet pontot a rejtélyes ügy végére

– Sok mindent láttam és hallottam már a munkám során, de ez a hidegvérű brutalitás engem is megdöbbentett. Ami számomra azt üzeni, hogy a rabtárs igazat mondhatott, többek között az, hogy az aknában a rendőrök megtalálták Mácsik ruhájának egyik anyagszálát, ez pedig egybecseng a vallomással – közölte megkeresésünkre dr. Lichy József, a Mácsik család jogi képviselője.

Élete végéig leültethetik

Abban az esetben, ha a bíróság É. Imrét bűnösnek találja több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt, feltehetőleg élete végéig börtönben marad. Úgy tudjuk, a rabtárs a másik eltűnt villanyszerelőről, O. Vilmosról is vallomást tett.

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/krimi/gyilkossag-villanyszerelo-macsik-zoltan-e-imre-rabtars-megtort-vallomas/8047qvk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?