ápr 7, 2021
13 Views
0 0

"Megtisztelő, hogy felmerült a nevem" – Király Gábor mindent cáfolt, nem ő lesz a Hertha kapusedzője

Written by

Ahogy korábban írtuk, a német sajtó úgy értesült, hogy Király Gábor, a Hertha korábbi kapusa veheti át a kedden kirúgott Petry Zsolt helyét a a berlini klub kapusedzői posztján. Sikerült elérni a 108-szoros válogatott kapust, aki egy közleményben cáfolt.

(A legfrissebb hírek itt)

A Bild és a sport.de című portálok is szinte biztosra vették, hogy Király Gábor váltja majd Petry Zsoltot a Herthánál. A volt válogatott kapus közleményben cáfolta a híreszteléseket:

“A pályafutásom és a Berlinben töltött hét év ismeretében talán nem meglepő, hogy a Hertha mindig is különleges klub volt számomra, amely fontos helyet foglalt el a szívemben, és ez így van a mai napig is. Megtisztelő, hogy felmerült a nevem, mint, aki segítségére lehet volt egyesületemnek a bennmaradásért folytatott küzdelemben. Nekem azonban most Magyarországon, Szombathelyen vannak feladataim.

Az általam indított és mintegy 250 sportolót foglalkoztató Király Sportegyesület a független belga Double Pass auditjának eredményeként nyártól B szintű tehetségközpontként működhet tovább, ami az elkövetkezendő hetekben, hónapokban rengeteg szakmai, szervezési munkát igényel. Olyan napi feladatokat, amelyekből nem lehetséges az egyik pillanatról a másikra kiszakadni.

Köszönöm Arne Friedrich sportigazgató és Dárdai Pál vezetőedző bizalmát, biztos vagyok benne, hogy megtalálják a mostani helyzetre a lehető legjobb szakmai megoldást, és a Hertha nyártól továbbra is a Bundesliga első osztályában szerepel majd!”.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
Minden, amit a férfiak legfontosabb szervéről tudni lehet (x)

www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/labdarugas-kiraly-gabor-hertha-bsc/1r1qf0q

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?