máj 7, 2021
13 Views
0 0

Megtaláltuk a lefejezéssel fenyegető férfit: „Én gyűlölöm legjobban Kálmán Olgát”

Written by

Iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt. Nem titkolom, rengeteg politikusnak írtam már mérhetetlenül mocskolódó, gyűlölködő levelet. Kálmán Olga csak az egyik a sok közül. A családban mindenki jobboldali, de messze én gyűlölöm a legjobban őket, köztük Kálmán Olgát is – szögezte le rögtön a beszélgetés elején Gábor, aki további mondandójában sem fogta vissza magát.

(A legfrissebb hírek itt)

Mint mondta, a DK politikusának azért írt a Facebookon, mert a tudakozó nem tudott neki elérhetőséget adni hozzá. Sőt, amikor a közösségi oldalon látta, hogy Kálmán éppen feljelentést megy tenni ellene, szándékosan üzent neki ismét.

Anyja Facebook-oldaláról küldte a fenyegetést V. Gábor / Fotó: Facebook

Anyja Facebook-oldaláról küldte a fenyegetést V. Gábor / Fotó: Facebook

– A baloldal mérhetetlen gyűlölködést folytat ellenünk, jobboldali érzelmű emberek ellen, és ezt nem lehet tovább elviselni, kibírni és elfogadni. Nincs mitől félnem, nem követtem el bűncselekményt, csak a véleményemet írtam le. Talán drasztikusan fogalmaztam, de természetesen soha nem váltottam volna be a fenyegetést. Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt – magyarázta túlfűtötten a Blikknek a rokkantnyugdíjas férfi. Gábor az édesanyja profiljáról küldte mocskolódó üzeneteit – annak tudta nélkül. A férfinak is volt Facebookja, de gyakran letiltották, ezért inkább törölte az oldalát. Kálmán Olga kedden tett feljelentést, Gáborhoz pedig egy nappal később szálltak ki a rendőrök.

– Négyen jöttek, elvitték a számítógépet és két telefont, aztán bevittek kihallgatásra. Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni. Hogy bocsánatot kérek-e Kálmán Olgától? Majd ha előbb ő bocsánatot kér Orbán Viktortól a gyalázatos kijelentéseiért – tette hozzá indulatosan Gábor.

Az ismert televíziós személyiségből politikussá váló Kálmán Olga rendkívül örül és hálás azért, hogy a rendőrségnek ilyen gyorsan sikerült azonosítania és elfognia a zaklatóját.

– Nagyon rossz és nyomasztó érzés volt olvasni ezeket az üzeneteket, egyáltalán nem voltam nyugodt tőlük. Sok dolgot kibírok, de iszonyatosan felzaklatott, hogy a családom, a gyerekeim életével szórakoznak és a megölésükkel fenyegetnek – nyilatkozta a Blikknek megkönnyebbülve Kálmán Olga, aki a feljelentéssel szeretne példát mutatni és felhívni a figyelmet arra, hogy még egy közszereplő sem köteles eltűrni az ilyen súlyos gyalázkodást.

– A gyűlölet további gyűlöletet szül, és ennek véget kell vetni. Ha tudtam tenni annak érdekében, hogy ezt hagyjuk abba, akkor már mindenképp megérte – fűzte hozzá.

Szabadlábon védekezhet

Az ügyben a BRFK az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségével gyanúsítja V. Gábort, aki szabadlábon védekezhet.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/aktualis/krimi/kalman-olga-zaklato-megszolalt-feljelentes-rendorseg/2fewhsb

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?