máj 4, 2021
4 Views
0 0

Megszólalt Bill Gates lánya a szülei válásáról

Written by

Mint azt korábban a Blikk is megírta, Bill Gates és felesége, Melinda úgy döntöttek, hogy 27 év után elválnak, ugyanis úgy érzik, már nem képesek párként tovább fejlődni. Ugyanakkor hozzátették, hogy továbbra is együtt dolgoznak majd.

(A legfrissebb hírek itt)

Most legidősebb lányuk, Jennifer Gates is reagált a szülei válásának hírére: egy, az Instagramra feltöltött, 24 órán át látható posztjában kifejtette, hogy nehéz időszak áll az egész családja mögött.

Még mindig azon dolgozom, hogy érzelmileg feldolgozzam a szüleim válását és azon, hogy lelkileg támogassam a családomat. A továbbiakban nem fogok nyilatkozni a válásról, de szeretném ha tudnátok, hogy nagyon sokat jelentenek a kedves szavaitok és az, hogy próbáltok támogatni. Szeretném, ha mindenki elfogadná, hogy most a magánéletünkkel akarunk foglalkozni és azzal, hogy kitaláljuk, hogyan tovább ” – írta a követőinek Jennifer, akinek 21, illetve 18 éves testvérei, Rory és Phoebe is próbálnak hozzászokni az új helyzethez.

(Ez is érdekelheti: Három év börtönbüntetést kapott a tinédzser, aki feltörte Joe Biden és Bill Gates fiókját)

Noha a házaspárnak nincsen házassági szerződése, úgy tűnik, hogy a birtokuk felosztásával kapcsolatban – amely öt ingatlant, egy magánrepülőgépet, műgyűjteményt és luxusautók flottáját foglalja magában – már korábban megállapodtak, mivel a válási dokumentumok többször hivatkoznak egy „különválási szerződésre”, amelyet mindketten aláírtak – írja a Daily Mail.

Kiszámítható kölcsönre van szüksége?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bill-gates-valas-lanya-jennifer/m58f50l

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?