jún 5, 2021
10 Views
0 0

Megszólalt az ATV Híradónak az a férfi, akit Szigetváron bántalmaztak

Written by

Megszólalt az ATV Híradónak az a férfi, akit Szigetváron bántalmaztak

Egy agresszív, pofozkodó férfit keres a rendőrség Szigetváron. Az internetre is felkerült az a jelenet, amelyen jól látható, hogy a támadó látszólag minden ok nélkül megüti áldozatát. Garázdaság miatt ellene eljárás. Az ATV Híradó riportja.

Felborzolta a kedélyeket Szigetváron az a felvétel, amelyem az látszik, hogy egy férfi, egy nála szemmel láthatóan sokkal gyengébbet próbál rávenni arra, hogy térdeljen le, majd amikor ellenállást tapasztal, felpofozza. A garázdaság áldozata nyilatkozott az ATV Híradó stábjának. „Mentem haza a Leninről, vittem haza ezeket a sörös dobozokat és ez a gyerek ok nélkül pofon vágott. Nem egyszer, nem kétszer, a városban is pofon vágott. Szeretném ha az illetőt minél hamarabb lecsuknák” – mesélte Lenti Gyula.

A férfi azt is mondta, hogy ez már nem először fordult elő. A támadóját ismeri, fél tőle. Az ügyben kerestük a rendőrséget is. Nyilatkozni nem akartak, de azt elmondták, hogy garázdaság miatt keresik a pofozkodót.

„Ez a fajta cselekmény egyrészt olyan kirívóan közösségellenes, hogy alaklamas ara, hogy más emberekben megbotránkozást, esetleg riadalmat keltsen, ezért garázdaságért kell felelnie” – fogalmazott Meggyes Attila ügyvéd.

A pofozkodó férfit már a szigetváriak is megfenyegették. Egy facebook-csoportban sokan írták, hogy nem szeretnék látni a városukban. A férfi egyébként a másik terrorizálása miatt, akár két évre is börtönbe kerülhet.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210605-megszolalt-az-atv-hiradonak-az-a-ferfi-akit-szigetvaron-bantalmaztak

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?