ápr 8, 2021
2 Views
0 0

Megszólal Gulyás Gergely az újranyitásról – mindenkit érintő kormánydöntések

Written by

Orbán Viktor kedden bejelentette, hogy elértük a 2,5 millió beoltottat hazánkban, ezért tegnaptól életbe léphetnek bizonyos lazítások, például hosszabbodik az üzletek nyitvatartása, a kijárási tilalom időszaka rövidül, nyitnak a szolgáltatók, a boltokba négyzetmétertől függően lehet bemenni. Az újranyitás első napjáról itt nézhet fotókat! A rendelet szerint április 19-én visszatérnek a tanárok és a diákok az iskolákba, a hagyományos oktatáshoz, ezért a pedagógusok oltása nagy erőkkel zajlik.

A kormány több védelmi intézkedést is meghosszabbított április 19-ig: a kötelező maszkviselés közterületen továbbra is érvényben marad, illetve egyelőre a vendéglátóhelyek sem nyithatnak ki.

A legfrissebb napi járványügyi adatokat itt találja!

Gulyás Gergely várhatóan elsősorban az újranyitás további menetéről és a koronavírus-járvány elleni intézkedésekről fog tájékoztatást adni, újságírói kérdésekre is válaszolnak majd szokás szerint. Kövesse nálunk a sajtótájékoztatót!

(A legfrissebb hírek itt)

Itt nézheti videón a Kormányinfót:

Betöltés…

A Kormányinfón elhangzott:

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/politika/gulyas-gergely-kormanyinfo-ujranyitas/sdrx6ce

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?