márc 31, 2021
4 Views
0 0

Megszállják a zsaruk ezt a két buszjáratot Budapesten

Written by

A rendőrök és biztonsági emberek a végállomásokon, megállóhelyeken és az említett járatokon is jelen lesznek szerdán és csütörtökön. Az akcióban összesen 48-an vesznek részt.

(A legfrissebb hírek itt)

A BRFK a rendőrség honlapján azt közölte, hogy 28 járőr, valamint a BKK biztonsági szolgálatának 12, a FÖRI-nek pedig 8 munkatársa vesz részt az akcióban. A BKK közleményében tudatta azt is, hogy az utasok biztonságérzetét célzó közös bűnmegelőzési akciót szükséges intenzitással és rendszerességgel a későbbiekben is folytatni fogják az együttműködő szervezetek.

(Ez is érdekelheti: Videón, ahogy rátámad a férfi az SZFE-s maszkot viselő nőre a csepeli buszon – Kiderült, már többször kezdett hasonló tombolásba)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/rendorseg-buszjarat-ellenorzes-budapest/pvxevft

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?