okt 17, 2020
5 Views
0 0

Megrázó történet: Miley Cyrus kutyáját megrázta az áram

Written by

8 perce

Miley Cyrus kutya áram rázás

A kutyusnak szerencsére nem esett baja /Fotó: Northfoto/

A kutyusnak szerencsére nem esett baja /Fotó: Northfoto/

Blikk-információ Blikk-információ

Már régóta bebizonyosodott az, hogy az embereknek ténylegesen milyen különleges és fontos barátai a kutyák. Rengeteg örömteli pillanatokat okozhatnak egymásnak a gazdik és az állatok, azonban akadnak olyan esetek, amikor adódhatnak kellemetlenségek is.

Miley Cyrussal éppen ez történt. Egy műsorban ugyanis elmesélte, hogy egyszer mennyire kínos dolgot művelt az egyik kutyája. Miley a The Voice című műsorban volt zsűritag, és úgy gondolta, hogy az egyik forgatásra elviszi magával imádott kedvencét is – nem ez volt élete legjobb ötlete.

(A legfrissebb hírek itt)

Ugyanis történt egy kis baleset a stúdióban: ilyenkor rengeteg elektromos eszköz és kábel hever addig amíg csak a szem ellát. Kutyáját, Little Dogot pedig megrázta az áram. ,,A stúdióban mindenhol kábelek vannak. Ott volt minden versenyző, az emberek azzal voltak elfoglalva, hogy ki lesz a nyertes. Erre a kutyám fogta magát és el kezdte rágcsálni a képernyő kábeleit, amit mindannyian néztünk akkor. Hirtelen azt vettük észre, hogy rázkódni kezd és megrázta az áram. Ilyenkor nem szabad kinyitni a száját, mert aki hozzáér, azt is megrázza az áram” – mondta Miley.

A kutyának nem lett semmilyen komolyabb baja szerencsére, és adás közben sem akadtak problémák. A 27 éves énekesnő odavan az állatokért, élete során már sok jószággal élt együtt.

(Kapcsolódó: Ha-ha! Macskája tépte meg Miley Cyrus arcát)

(24.hu)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Sajtrajongók figyelmébe: most döbbenetes áron vehetjük meg a kedvencünket (x)
A terhesség kellemetlenségei: így is enyhíthetjük a hangulatingadozást (x)
Miley Cyrus kutya áram rázás

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/miley-cyrus-kutyajat-megrazta-az-aram/nzj7erf

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?