ápr 4, 2021
3 Views
0 0

Megrázó fotók Kurt Cobain öngyilkosságáról: 27 éve vetett véget életének a legendás zenész

Written by

10 perce

Kurt Cobaint a generációja szószólójának tartották / Fotó: GettyImages

Kurt Cobaint a generációja szószólójának tartották / Fotó: GettyImages

27 évvel ezelőtt vetett véget az életének Kurt Cobain.

Kétségkívül megrázó az a fotósorozat, amelyet a maga a seattle-i rendőrség hozott nyilvánosságra Kurt Cobain, a legendás rockzenész öngyilkosságáról. A Nirvana frontembere 1994. április 5.-én végzett magával seattle-i otthonának garázsában, testét napokkal később villanyszerelők találták meg.

(A legfrissebb hírek itt)

A kiérkező helyszínelők tucatnyi képet készítettek akkor, amelyet végül évekkel később Cobain özvegye és lánya igyekezete ellenére közzé is tettek – ennek okát azzal magyarázták, hogy rengetegen voltak, akik még mindig nem hitték el, hogy az énekes maga oltotta ki saját életét, de a fotókat látva ez már mindenki számára kétségbevonhatatlan.

Ugyan a legtöbb fényképet a tragédia helyszínéről és az elszórt bizonyítékokról csinálták, ezek is kifejezetten megrendítőek – láthatni az énekes heroin készletét, iratát, amelyet az azonosításhoz használtak, de búcsúlevelét is megörökítették. Sőt: holttestét is rögzítették, így a lába mellett heverő töltényeket, és a kezén annak a Los Angeles-i elvonónak a karszalagját is, ahonnan napokkal az öngyilkossága előtt megszökött.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(CBS News)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ezt a hálószobatitkot csak a kismamák ismerik (x)
Férje merevedési problémáiról mesélt a kétségbeesett feleség (x)
Kurt Cobain öngyilkosság Seattle fotók öngyilkos lett

www.blikk.hu/galeria/megrazo-fotok-kurt-cobain-ongyilkossaganak-helyszine/9py1w4n

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?