ápr 12, 2021
13 Views
0 0

Meglopni a saját, kiszolgáltatott helyzetben lévő gyermekedet több mint aljasság – Véleménycikk

Written by

Meglopni a saját, kiszolgáltatott helyzetben lévő gyermekedet több mint aljasság. A szülő feladata lenne gondoskodni a gyermekéről, nevelni, óvni és egyben felkészíteni arra, hogy az életben érhetik igazságtalanságok őt.

Ideális esetben az otthon az a hely, ahova megtérhetünk, ha a nagyvilágban csúnyán megégettük magunkat. Bátrabban vágunk neki vakon az ismeretlennek, ha legbelül valaki érezteti velünk, bárhol vagyunk, bárhogyan is rág meg aztán köp ki magából az élet, a családunknál biztonságot, megértést találunk.

(A legfrissebb hírek itt)

A mérgező szülőnél nincs károsabb. Az anyánál, a nevelőapánál, akik képtelenek vigaszt és szeretetet nyújtani, szemrebbenés nélkül átverik a szomszédot, a barátot, még a saját gyerekük sem szent számukra. Az erkölcs, a szeretet, a tisztelet, a gondoskodás számukra ismeretlen fogalom. A pénzért mindent feláldoznak, ha az érdekük úgy kívánja, a beteg gyereket is létbizonytalanságba taszítják. Mindent felégetnek maguk mögött a pillanatnyi élvezetekért, nem törődve azzal, hogy egész életeket tesznek tönkre. Amikor ott csapnak be, ahonnan a támogatást várnád, amikor azok árulnak el, akiknek segítő kezet kellene nyújtani életed legsötétebb pillanataiban, az az igazi fájdalom.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/velemeny/sellei-noemi-kommentarja-kisemmizett-gyermek/lc5m35z

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?