máj 6, 2021
16 Views
0 0

Megkönnyebbült Kálmán Olga, hogy elfogták a zaklatóját: ma már erre is jutott ideje – fotó

Written by

Mint ismert, a DK elnökségi tagját fejének vágásával fenyegették a közösségi oldalán, az esetről maga Kálmány Olga számolt be.

(A legfrissebb hírek itt)

Le kéne vágni a fejedet, ki kéne irtani az egész családodat a le- és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék. Van pofád így beszélni a mi drága miniszterelnökünkkel, te sz.rházi, leköpnivaló, hazaáruló, k.rva, strici” – fogalmazott a zaklató a durva üzenetekben. A politikusnő azonban nem hagyta annyiban a dolgot: egy, az oldalára feltöltött videóban jelezte, hogy feljelentést tett az ügyben a rendőrségen, az 53 éves V. Gábor pedig hamarosan rendőrkézre került, a győri otthonában fogták el. A nyomozók lefoglalták azt a számítógépet, amelyről a férfi – az édesanyja közösségi profilját használva – a fenyegető üzeneteket küldte.

Kálmán Olga ma már végre megkönnyebbült, erről a követőinek is beszámolt a Facebook-oldalán, sőt, köszönetet is mondott mindenkinek a biztatásért és a támogatásért. Mint írta, voltak olyanok, akik személyes testőri védelmet is felajánlották neki.

„Megmondom őszintén, nagy megkönnyebbülést érzek, hogy a rendőrök megtalálták a zaklatót, és remélem, hogy ennek talán visszatartó ereje is lesz a jövőben! Mert élhetünk egy normális, gyűlöletmentes országban is, miért tennénk tönkre. Ma már végre a kerttel is tudtam foglalkozni és segítőm is akadt” – tette hozzá.

A botránykeltő ügyet Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje sem hagyhatta szó nélkül: mint fogalmazott, szerinte a DK-sokat kemény fából faragták, ezt többször is bizonyították már.

„Emlékezzünk csak Ráczné Földi Juditra, aki hosszú évek kemény munkájával kiperelte a TAO-papírokat vagy Gy. Németh Erzsébetre, aki az orosz metrókocsik ügyében tett feljelentést. De ha kell, akkor Strasbourgig megyünk az igazságért, mint Vadai Ágnes Kövér László jogtalan büntetése miatt. És ha valakit, akkor Olgát sem kell félteni. Kiáll magáért és az igazáért, megvédi magát, ha kell.Még rengeteg, hozzájuk hasonló női politikus kell a politikába!” – írta Dobrev a Facebookon.

KÖLCSÖN EGY NAPON BELÜL? LEHETSÉGES!

A Bank360.hu Gyorskölcsön Kalkulátorával pillanatok alatt hasonlíthatja össze különböző bankok ajánlatait.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/kalman-olga-zaklato-elfogas-megkonnyebbules/zwc43rw

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?