ápr 29, 2021
13 Views
0 0

Megkínálta a vendégét a borosüvegből, gyomirtó volt benne és meghalt

Written by

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsított orosházi lakossal szemben, aki miatt tragédiával végződött egy több napig elhúzódó mulatozás.

Az egészen szürreális esetre úgy derült fény, hogy az orosházi kórházból értesítették a békési rendőröket, hogy életveszélybe került egy beteg, aki valamilyen kék színű folyadékot ivott. Kiderült, hogy a férfi egy orosházi tanyán vendégeskedett, s az ott élő pár nő tagjának régi ismerőse volt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő szilveszterezni hívta meg a férfit, aki végül több napig maradt. A nő élettársával elvégezték a ház körüli munkákat és közben italoztak. Miután a pálinka és a sör is elfogyott, házigazda január 3-án elővett két borosüveget, és mondta a vendégnek, hogy válasszon, melyikből kér. Amikor azonban a férfi beleivott az általa kiválasztott folyadékba, azonnal mondta, hogy nagyon rossz ízű, és többet nem is kért belőle.

police.hu

Később rosszul lett és bevitték a kórházba, ahol napokkal később életét vesztette. A házigazda elmondta, hogy egy szemetes mellett az utcán találta az üveget, amely csak egy műanyag dugóval volt lezárva. Úgy kínálta meg belőle a vendégét, hogy nem nézte meg, mi van benne. Az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye szerint a palackban totális gyomirtó volt, s ez a vegyszer okozta a férfi halálát.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen.

24.hu/belfold/2021/04/29/megkinalta-a-vendeget-a-kuka-mellett-talalt-borosuvegbol-gyomirto-volt-benne-es-meghalt/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?